Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Tijdschriftenrekken

Op zoek naar een leuke design tijdschriftenrek? In onze winkel wisselen we regelmatig van collectie. Bekijk onze collectie alvast online of bezoek onze winkel boordevol vele andere design accessoires.
TijdschriftenrekkenSluit filter

Prijs

Merken

Filteren
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het tijdschriftenrek als eyecatcher

Niet alleen tijdschriften vinden hun plek in een staand tijdschriftenrek, boeken ook! Boeken en tijdschriften kunnen opgeborgen worden op grote planken in huis, maar een tijdschriftenhouder is voor veel kleine huishoudens een betere optie. De tijdschriften naast elkaar opstellen kan namelijk teveel ruimte innemen. Door te kiezen voor een aantrekkelijk onderworpen uitstalrek zoals een tijdschriftenrek hout is er genoeg ruimte om brochures, boeken en tijdschriften op te bergen.

 

De trend die we steeds meer zien op het gebied van tijdschriftenrekken is dat er veel nagedacht wordt over de compositie. Dat klinkt raar, maar is eigenlijk heel logisch. De meeste mensen lezen niet dagelijks een ander tijdschrift. Een tijdschriftenrek vol met tijdschriften is dan vaak niet haalbaar. Wat wel leuk is om te doen is om lege planken af te wisselen met volle planken. Op de lege planken of lege delen kan vervolgens een kleine plant of een foto worden neergezet. Planten die heel leuk staan op een tijdschriftenplank zijn onder andere kleine vetplantjes of kleine cactussen. Zo blijft het een speels geheel, met afwisseling in kleur.

 

Daarnaast kunnen uw boeken natuurlijk ook heel makkelijk tussen een tijdschriftenrek. Afhankelijk van de indeling en of het een staand of liggend tijdschriftenrek is kunt u vaak ook boeken kwijt. Dan is het leuk om deze boeken te sorteren op kleur in het tijdschriftenrek. Dit zorgt voor een meer serene sfeer.

Service van Plaisier Interieur

Op zoek naar een one of a kind magazine rek? Neem dan contact met ons op en kom onze tijdschriftenrekken bewonderen in Ridderkerk in onze Plaisier Interieur winkel. Naast ons square tijdschriftenrek staat hier ook de rest van onze collectie uitgestald. Design meubels zoals design banken, schalen en verlichting zijn ook zeker goed vertegenwoordigd. Vragen over onze prachtige tijdschriften rekken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen? Of bent u misschien net in een nieuwe huis komen wonen? Een perfect tijdstip om onze showroom in Ridderkerk te bezoeken. Onze interieur adviseurs staan voor u klaar om samen met u te kijken naar uw opties en mogelijk. Met een interieuradvies op maat loopt u onze showroom weer uit!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1125+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine