Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

De stijl van deze woonkamer is licht en luchtig. Het huis heeft van zichzelf al een knus gevoel, daarom zijn er verschillende grote design meubelen zoals de Design on Stock Bloq bank gekozen om de ruimte optisch groter te laten lijken.

Door de lichte kleuren op de muren en accessoires zoals het pastel Merino plaid en de Montis Tor bijzettafel komt dit interieur helemaal overeen met de stijl van de klant. Met haar twee kids moest het ontwerp natuurlijk ook praktisch zijn, vandaar de toevoeging van het Zuiver Barbier design bureau dat ideaal is om huiswerk aan te maken of te knutselen zonder dat de eettafel rommelig wordt. Deze wordt handig belicht door de Secto Design 4610 vloerlamp, waarvan het design ook terugkomt boven de eettafel in de Secto Octo hanglamp.

Ook op zoek naar interieuradvies?

 

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer. Meld u nu aan voor interieuradvies in onze winkel.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1150+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine