Menu
Openingstijden

Het interieur voor deze klant moest rust uitstralen, maar toch uniek zijn. De woonkamer bestaat uit een grote rechthoekige ruimte, deze is door het tactisch plaatsen van de meubelen verdeeld in drie verschillende gedeeltes. Op deze manier is er een onderscheiding gemaakt die rust uitstraalt.

Het zitgedeelte is knus en heeft leuke eyecatchers zoals de kussens op de donkerblauwe Design on Stock Bloq bank en de Montis Enzo design fauteuil in een prachtige opvallende stof. Door de eetkamertafel af te stemmen met het keukeneiland komt er harmonie in de inrichting. Zo wordt deze woonkamer een rustige plek en past hij door de unieke design meubels toch bij de persoonlijkheid van de bewoners.

Doe meer inspiratie op

Onze interieuradviseurs hebben ervaring met allerlei verschillende soorten interieurs. Benieuwd? Bekijk hier meer van onze gerealiseerde projecten!

 

Ook op zoek naar interieuradvies?

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer. Meld u nu aan voor interieuradvies in onze winkel.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!