Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Met dit interieur komen we terecht in een wereld van luxe. Door eyecatchers te gebruiken in combinatie met harmonieuze designmeubels blijft de woning rust uitstralen. Zo zien we veel donkere kleuren en donker hout terugkomen, gepaard met accessoires zoals de Pols Potten bottles waardoor de woning een chique uitstraling krijgt.

Ook de lampen aan het plafond zijn echte blikvangers, zie bijvoorbeeld de Artemide Mercury boven de eettafel. Door deze kleuren te gebruiken is er een samenhang gecreëerd die perfect past bij de stijl van de klant. De favoriet van deze klant is de Vitra Eames lounge chair, ideaal om in tot rust te komen na een lange dag.

Doe meer inspiratie op

Onze interieuradviseurs hebben ervaring met allerlei verschillende soorten interieurs. Benieuwd? Bekijk hier meer van onze gerealiseerde projecten!

 

Ook op zoek naar interieuradvies?

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer. Meld u nu aan voor interieuradvies in onze winkel.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1150+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine