Menu
Openingstijden

Wie houdt er nou niet van een mooie bos bloemen in een prachtige vaas? Maar heb je er al eens over nagedacht om de vaas zelf óók als decoratiestuk te gebruiken? Wij geven je graag een aantal tips.

Een waar kunstwerk
De op surrealisme gebaseerde Head Upside Down vaas van Pols Potten is een waar kunstwerk in je interieur. Het unieke aan de vaas is dat deze op twee manieren neergezet kan worden. Draai hem eens om voor de verandering en jouw interieur krijgt meteen een andere uitstraling.

Zon, zee en strand
De Cor Unum Bubble Stolp neemt je meteen terug naar die ene mooie vakantie. De bubbels op de vaas geven een dromerig gevoel, welke je compleet kunt maken met het toevoegen van bijvoorbeeld (gekleurd) zand in de vaas. Hierdoor creëer je een heerlijk zon, zee en strand-gevoel. Ook kun je een tropisch blad in de vaas toevoegen.

Pronkstuk in je interieur
Een vaas hoeft niet altijd gecombineerd te worden met bloemen om een mooie indruk achter te laten in het interieur. Een vaas kan op zichzelf ook al een waar kunstwerk zijn. De handgeschilderde Blossom Blue vaas en de Ball Body vaas van Pols Potten zijn hier mooie voorbeelden van. De vazen zijn gemaakt van geglazuurd porselein met een mooie glans, wat zich onderscheidt van andere vazen. Hiermee zijn de vazen uniek in zijn soort en dus een prachtig kunstwerk in je interieur. Bloemen zijn overbodig, de Blossom Blue en de Ball Body trekken alle aandacht naar zich toe. Perfect om jouw interieur mee te decoreren dus!

Wil je nog meer inspiratie opdoen?
Wij hebben nog veel meer blogs vol tips en inspiratie! Lees hierin alles over interieurdesign en ontdek de nieuwste trends.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!