Menu
Openingstijden

De Ploeg meubelstoffen

Het Nederlandse De Ploeg bestaat sinds 1923. Het bedrijf produceert ambachtelijke gordijn- en meubelstoffen, van een hoge kwaliteit. Zowel geweven als bedrukte stoffen worden door De Ploeg geproduceerd.

Plaisier Interieur is dé De Ploeg stoffen specialist van Rotterdam en omstreken. U vindt bijna de gehele gordijn- en meubelstoffen collectie van De Ploeg bij Plaisier.
De Ploeg meubelstoffen

De Ploeg: meubel- en gordijnstoffen van kwaliteit sinds 1923

Sinds de oprichting in 1923 staat De Ploeg bekend om hoge kwaliteit gordijn- en meubelstoffen. In dat jaar richtten Piet Blijenburg en Carl Hijner weverij De Ploeg op. Het bedrijf groeide snel en verwierf zowel in Nederland als internationaal bekendheid.

 

De gedachte die centraal stond bij de oprichting van De Ploeg is dat ieder mens aangenaam moet kunnen werken en wonen. Een belangrijk doel was dan ook om goed comfort en kwaliteit in een stijlvol jasje voor iedereen beschikbaar te maken. Dat De Ploeg oog voor mensen heeft blijkt ook uit de bijzondere aandacht voor haar werknemers. Het bedrijf creëert een werkgemeenschap waarin ieders specialiteiten naar voren komen.

Duurzaamheid en comfort

De Ploegstoffen zijn goed voor mens en milieu. Vanaf het ontstaan van het bedrijf werkt De Ploeg met duurzaam materiaal. Dit komt overeen met de heldere kijk van de weverij op hoe om te gaan met de wereld om ons heen. De Ploeg is dan ook constant bezig om in alle processen bewuster om te gaan met het milieu. Milieubewust ontwerpen, produceren en tegelijkertijd oog voor het comfort en veiligheid van de stof. Niet alleen hierom, maar ook door de lange levensduur van de kwaliteitsvolle Ploegstoffen is de weverij met recht duurzaam te noemen.

 

Als u kiest voor een De Ploeg stof op uw design bank, fauteuil of stoel bent u er daarom van verzekerd dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe stof.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!