Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Design meubelen in Den Haag, Utrecht of Breda?

Bent u op zoek naar design meubelen in Den Haag, Utrecht of Breda?

Woont u in de omgeving van Den Haag, Utrecht of Breda of bent u op zoek naar design meubelen in Den Haag, Utrecht en Breda? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan één van de grootste design woonwinkels van Nederland: Plaisier Interieur. Plaisier Interieur toont in haar zeven verdiepingen tellende showroom een uitgebreide interieurcollectie aan design meubelen van vele nationale en internationale design merken, zoals o.a. Auping, Design on Stock, Leolux, Linteloo, Montis, Pastoe, Rolf Benz en Vitra.  En dat alles op nog geen uur rijden van Den Haag, Utrecht of Breda!

 

In de omgeving van Den Haag, Utrecht en Breda zijn weinig woonwinkels met zo’n uitgebreide design meubelen collectie. Ook de verschillende design meubel studio’s van Rolf BenzLeoluxLinteloo, Montis, Vitra en Auping maken een bezoek vanuit Den Haag, Utrecht en Breda naar Ridderkerk meer dan waard.

 

Onze interieurontwerpers helpen u graag uw droom te verwezenlijken. We leveren en monteren uw design meubelen in geheel Nederland, dus ook in de omgeving van Den Haag, Utrecht en Breda. Plaisier Interieur is ook voor de omgeving Den Haag, Utrecht en Breda het beste adres voor interieurontwerp voor uw compleet nieuwe interieur of bij aankoop van een los design meubel!

 

Routebeschrijving vanuit Den Haag naar onze design woonwinkel

Vanuit Den Haag rijdt u richting Rotterdam. Op de ring Rotterdam volgt u borden Dordrecht. Vanzelf komt u kort na de Van Brienenoordbrug bij de afslag Ridderkerk. Volg borden Ridderkerk centrum. Tip: voer in uw navigatiesysteem niet alleen Lagendijk in, maar ook huisnummer 99.

 

Routebeschrijving vanuit Utrecht naar onze design woonwinkel

Vanuit Utrecht rijdt u richting Rotterdam. Op de ring Rotterdam volgt u borden Dordrecht. Vanzelf komt u kort na de Van Brienenoordbrug bij de afslag Ridderkerk. Volg borden Ridderkerk centrum. Tip: voer in uw navigatiesysteem niet alleen Lagendijk in, maar ook huisnummer 99.

 

Routebeschrijving vanuit Breda naar onze design woonwinkel

Vanuit Breda rijdt u richting Rotterdam. Bij aanvang van de ring Rotterdam volgt u borden Ridderkerk. Bij de afslag Ridderkerk volgt u borden Ridderkerk centrum. Tip: voer in uw navigatiesysteem niet alleen Lagendijk in, maar ook huisnummer 99.

 

Klik hier voor meer informatie over ons adres, openingstijden en parkeren.

Linteloo winkel
Muuto winkel
Pastoe winkel
Pastoe winkel
Woontextiel Plaisier
Woontextiel Plaisier
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Plaisier lichtadvies
Plaisier receptie
Wij scoren een 8.8/10 uit 1175+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine