0180 - 423 500

Artifort Mare bank vaste rugkussens

Artifort Mare fixed bank | Artifort

Artifort Mare is één van de meest succesvolle ontwerpen van René Holten voor Artifort. De Mare bank is leverbaar in talloze opstellingen en u heeft de keuze uit vele stoffen en leersoorten. Bij deze versie zitten de rugkussens vast aan de bank. Heeft u liever losse rugkussens? Kijk dan ook eens naar de Artifort Mare bank met losse rugkussens.

Te zien in onze showroom
Officiële Artifort dealer
CBW-garantie 
Kleurstaal aanvragen

Artifort Mare bank met vaste rugkussens is een uiterst elegante en comfortabele bank die door de vele mogelijkheden qua stoffen en leersoorten in vrijwel ieder interieur toepasbaar is. Het tijdloze ontwerp Artifort Mare van René Holten voor Artifort is ontworpen in 2003 en de Mare bank is vanwege zijn populariteit de laatste jaren verder uitgebreid met vele extra mogelijkheden qua uitvoeringen en opstellingen.

Standaard wordt de Artifort Mare bank geleverd met elegant gepoedercoat frame onder de bank, maar u kunt ook kiezen voor een RVS onderstel. Ook heeft u de keuze uit een brede of smalle arm.

Snelle levering nodig van de Artifort Mare bank? In sommige gevallen kan Plaisier Interieur uw nieuwe Artifort Mare bank binnen twee weken leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Artifort Mare bank met vaste rugkussens maatvoeringen:

hoogte 74 cm
diepte 83 cm
breedte 83 cm, 115 cm,  149 cm, 175 cm, 204 cm, 235 cm.
Artifort Mare bank is ook leverbaar als fauteuil, loveseat en hoekbank . Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens. 

Artifort Mare bank met vaste rugkussens prijs:

2-zitsbank Mare prijs in stof vanaf € 2.368,- en in leer prijs vanaf € 3.276,-
2,2-zitsbank Mare prijs in stof vanaf € 2.503,- en in leer prijs vanaf € 3.411,-
2,5-zitsbank Mare prijs in stof vanaf € 2.640,- en in leer prijs vanaf € 3.699,-  
3-zitsbank Mare prijs in stof vanaf € 2.912,- en in leer prijs vanaf € 4.122,-

Artifort Outlet

De mooiste Outlet en Sale aanbiedingen/acties van Artifort direct uit voorraad leverbaar met extra korting! U vindt op onze website een greep uit de actuele Artifort Outlet collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels uit onze showroom. Zoekt u andere Artifort showroommodellen? Laat het ons weten!

Onze tips

Indien u meer informatie of een offerte wilt aanvragen over het product Artifort Mare bank vaste rugkussens.
Vul dan onderstaande formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500