0180 - 423 500

Artifort Mare

Artifort Mare bank | Artifort

Artifort Mare is één van de meest succesvolle ontwerpen van René Holten voor Artifort. De Mare bank is leverbaar in talloze opstellingen en u heeft de keuze uit vele stoffen en leersoorten. 

Te zien in onze showroom
Officiële Artifort dealer
CBW-garantie 
Kleurstaal aanvragen

Artifort Mare bank is een uiterst elegante en comfortabele bank die door de vele mogelijkheden qua stoffen en leersoorten in vrijwel ieder interieur toepasbaar is. Het tijdloze ontwerp Artifort Mare van René Holten voor Artifort is ontworpen in 2003 en de Mare bank is vanwege zijn populariteit de laatste jaren verder uitgebreid met vele extra mogelijkheden qua uitvoeringen en opstellingen.

Standaard wordt de Artifort Mare bank geleverd met elegant metalen frame onder de bank. De Artifort Mare bank is optioneel leverbaar met doorlopende armen tot op de grond, dus zonder metalen frame. Ook heeft u de keuze uit een brede of smalle arm.

Snelle levering nodig van de Artifort Mare bank? In sommige gevallen kan Plaisier Interieur uw nieuwe Artifort Mare bank binnen twee weken leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Artifort Mare bank informatie

Artifort Mare bank maatvoeringen:

hoogte 74 cm
diepte 83 cm
breedte 87 cm, 115 cm,  149 cm, 175 cm, 204 cm, 235 cm.
Artifort Mare bank is ook leverbaar als fauteuil, loveseat en hoekbank (More Mare). Ook is de Mare bank leverbaar in een meer nonchalante versie: Mare Romance.

Artifort Mare bank prijs:

2-zitsbank Mare prijs in stof vanaf € 2.288,- en in leer prijs vanaf € 3.196,-
2,2-zitsbank Mare prijs in stof vanaf € 2.419,- en in leer prijs vanaf € 3.327,-
2,5-zitsbank Mare prijs in stof vanaf € 2.551,- en in leer prijs vanaf € 3.610,-  
3-zitsbank Mare prijs in stof vanaf € 2.813,- en in leer prijs vanaf € 4.023,-

Artifort Outlet

De mooiste Outlet en Sale aanbiedingen/acties van Artifort direct uit voorraad leverbaar met extra korting! U vindt op onze website een greep uit de actuele Artifort Outlet collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels uit onze showroom. Zoekt u andere Artifort showroommodellen? Laat het ons weten!

Onze tips

Indien u meer informatie of een offerte wilt aanvragen over het product Artifort Mare.
Vul dan onderstaande formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500