0180 - 423 500

Vitra Polder Sofa

Vitra Polder Sofa / Polderbank / Poldersofa | Vitra

Een schitterend ontwerp voor Vitra van de Nederlandse topontwerpster Hella Jongerius. De Polder Sofa is verkrijgbaar in stof en kan naar wens op een speelse manier samengesteld worden met meerdere kleurencombinaties.

De Vitra Polder Sofa is leverbaar als Polder Sofa of als Polder Compact.  

Afmetingen
Breedte: 260 cm, 225 cm (Compact)
Diepte: 97 cm
Hoogte: 82 cm

De Polder Sofa is leverbaar vanaf € 5.810,-  en de Polder Compact is leverbaar vanaf € 5.230,- 

Ontwerp: Hella Jongerius 

Te zien in onze showroom
Officiële Vitra dealer
CBW-garantie 
Kleurstaal aanvragen

De Vitra Polder Sofa, ontworpen door Hella Jongerius is een in het oogspringend ontwerp binnen de collectie van Vitra. Het lage, platte en langwerpige model draagt de karakteristieke eigenschappen van een polderlandschap uit. 

De Polder Sofa is verkrijgbaar in twee basismodellen: de Polder Sofa en de Polder Compact. De Polder Sofa beschikt over een enkele armleuning met aan de andere kant een open platform. Ook de Polder Compact laat deze asymmetrie terugkomen, maar dan met armleuningen aan beide kanten die in hoogte verschillen.

Wat de Polder Sofa’s kenmerkt is de speelsheid die tot in de kleinste details terugkomt. Naast de asymmetrische vormgeving wordt er ook gespeeld met de kleuren en materialen. De zit-, rugkussens en de romp van de bank zijn op een harmonieuze manier allemaal verschillend van kleur. Zelfs de knopen op de kussens zijn stuk voor stuk net iets anders.

In het gebruik is de Polder Sofa een bank die in de meest veelzijdige interieurs perfect tot zijn recht komt. Het sublieme zitcomfort met de grote zitkussens maakt de Polder Sofa een bank die klaar is om intensief gebruikt te worden.

Onze tips

Indien u meer informatie of een offerte wilt aanvragen over het product Vitra Polder Sofa.
Vul dan onderstaande formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500