Openingstijden & Routebeschrijving

Design bedden

Plaisier Interieur toont op haar afdeling Slapen diverse design bedden. Met name design bedden van Auping, maar ook kunt u de fraaiste bedden van Hülsta of Molteni bij ons vinden.

Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw design bed altijd perfect past bij uw slaapkamer. U kunt bij ons terecht voor een brede collectie, van een design bed in moderne tot tijdloze stijl.
Filteren

Prijs

Merken

Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Verwezenlijk uw dromen met een design bed

Vorm volgt functie bij een design bed. Of u nu een klassiek of een eigentijds design bed kiest, is hier ondergeschikt aan. Een design bed bij Plaisier Interieur is altijd comfortabel. Een goede nachtrust is immers uiterst belangrijk om overdag uw dromen te verwezenlijken.

 

Met design bedden uit onze collectie creëert u de juiste sfeer. Een sfeer van luxe, of juist van ingetogen soberheid. Zet een impressie van nostalgie neer of wees gedurfd met een modern design bed.
Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij onze design bedden. Een design bed gaat zo lang mee als u dat wilt. Een goed design bed is tijdloos. Het volgt harmonieuze vormen en robuuste materialen, waarbij gevolg wordt gegeven aan de wetten van aandacht, intentie en evenwicht. Materialen zijn deels natuurlijk, deels industrieel. Denk hierbij aan kunststof of metalen bedden. Gelakt, of met stof of leer bekleed. Een design bed inspireert, omdat het méér is!

 

De wensen en eisen voor een design bed zijn erg persoonlijk. De één is op zoek naar een strak, aluminium bed zonder hoofdbord en de ander houdt van de klassieke stijl van een bed mét hoofdbord. Bij Plaisier Interieur kunnen wij u helpen bij het vinden van het bed waar u van droomt.

Onze Auping Outlet

Ook voor bedden voor een lage prijs kunt u een bezoek brengen aan Plaisier Interieur. Diverse showroommodellen van Auping vindt u op onze website Auping Outlet. Hier vindt u bedden van topkwaliteit voor een lage prijs.

 

Een bed is niet compleet zonder goed matras en fijn dekbed. Bij Plaisier Interieur bent u aan het juiste adres voor complete slaapkamers. Ervaar en bekijk alle matrassen van Auping en geniet van slaapkwaliteit. Ook in onze matrassen outlet bieden wij Auping matrassen aan voor een lage prijs.

Ontdek design bedden bij Plaisier Interieur

Neemt u vooral de tijd om een goed design bed uit te zoeken. Wij hebben een ruime keuze aan design bedden, en een aantal uitmuntende adviseurs die u helpen om uw keuze te bepalen. Design bedden zijn met aandacht gemaakt, en dienen ook met aandacht gekozen te worden. Ervaar en bekijk alle bedden in onze showroom in Ridderkerk. In onze showroom kunt u alle slaapkamer meubels vinden om uw slaapkamer compleet te maken. Van nachtkastjes tot een fraaie design lamp van bijvoorbeeld Ferrolight.

 

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen en adviseren u graag.