Openingstijden & Routebeschrijving

Design bijzettafel

Design bijzettafels vindt u in vele uitvoeringen bij Plaisier Interieur: de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken. Design bijzettafels zijn naast functioneel ook decoratief. Ze zijn ideaal om naast de bank, in de hal of naast het bed te zetten en u kunt er alles op kwijt. Een kop koffie, afstandsbedieningen en lekkere hapjes voor bij de borrel. Met een bijzettafel heeft u alles dat u nodig hebt binnen handbereik. Omdat ze niet alleen functioneel, maar ook decoratief zijn, wilt u natuurlijk wel een mooie bijzettafel in uw kamer zetten. Plaisier Interieur heeft veel verschillende design bijzettafels!
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Design bijzettafel dat past in uw interieur

Een design bijzettafel past in ieder interieur, maar niet bij iedere inrichting en daarom is ons assortiment zo divers. Ons aanbod in design bijzettafels is in te delen in decoratieve ontwerpen en functionele ontwerpen. We hebben in ons assortiment een aantal speelse exemplaren, maar ook recht toe-recht aan modellen. Van strak en modern tot echte blikvangers. Van Arco, Design on Stock en Vitra kunt u speelse modellen verwachten. Dutch Originals, Leolux en Linteloo zijn echte klassiekers. Wat voor type design bijzettafel past bij uw interieur?

Soorten design bijzettafels

Ons assortiment is reuze als het gaat om bijzettafels. Een trend die we in veel interieurs zien, is de bijzettafels set. Deze set bestaat uit meerdere bijzettafels in dezelfde stijl, maar wel in verschillende groottes en hoogtes. Dit zorgt voor een speelse uitstraling. Tijdloos zijn de houten bijzettafels en ronde bijzettafels. Ook een glazen bijzettafel zijn aansprekend qua vorm. Dit soort tafels komen in elk interieur tot hun recht. Sommige materialen zijn weer trendgevoelig. Zo zien we stenen en zelfs marmer veel terug in het tafelblad. In combinatie met een zwart frame is dit een prachtige trendy combinatie. Wilt u toch liever een tijdloze design bijzettafel? Kies dan voor een bijzettafel van Molteni of Vitra.

Design bijzettafels van populaire merken

Als u kiest voor een design bijzettafel weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Veel designers kiezen voor de mooiste materialen in combinatie met een tijdloos en strak design. Ook Jasper Morrison koos voor een bijzonder materiaal toen hij de Vitra Cork Family ontwerpte. De bijzettafel heeft gunstige eigenschappen, want het is relatief licht, sterk, prettig en fluweelzacht. Daarnaast heeft het een unieke uitstraling. Een totaal verschillend ontwerp én verkrijgbaar in diverse maatvoering is de Linteloo Aulia bijzettafel. De design bijzettafel heeft een stoere natuurlijke look. Ditzelfde geldt ook voor de Gelderland Small Square bijzettafel van Gelderland Meubelen, ontworpen door Roderick Vos. Gek op de ontwerpen van Charles & Ray Eames? Bekijk dan eens de Vitra Occasional LTR bijzettafel. Uiteraard hebben wij in ons assortiment nog veel meer bekende design merken.

Service van Plaisier Interieur

Onze design bijzettafels kunt u bewonderen in onze woonwinkel in Ridderkerk. In onze winkel vindt u allerlei soorten design meubelen, zoals design tafels en design salontafels passend bij uw bijzettafel. Wij adviseren u graag, zodat u vervolgens kunt genieten van uw nieuwe design meubelen! Belt of mailt u ons daarom gerust als u vragen heeft!

U kunt eenvoudig een keuze maken voor een prachtige design bijzettafel of de verschillende modellen in het echt komen bekijken in onze grote showroom in Ridderkerk. U zult zich verbazen over de vele mogelijkheden en de aansprekende ontwerpen van een bijzettafel. Als u hier bent kunt u gelijk de bijzondere lampen van Secto Design bekijken. Voordat u het weet loopt u met een compleet ingerichte zithoek onze showroom weer uit!

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u meer weten over onze collectie design bijzettafels? Neem dan contact op met ons. We helpen u graag.