0180 - 423 500

Leolux Scylla fauteuil

Leolux Scylla fauteuil | Leolux

De Leolux Scylla is leverbaar in verschillende soorten leer en stof. Er kan ook gekozen worden om verschillende materiaalsoorten te combineren. Sinds kort is de Scylla fauteuil verkrijgbaar met een extra stevige zit. De 'Scylla Firm'. Deze hebben wij staan in onze showroom zodat u kunt voelen welke Scylla fauteuil u het lekkerst vindt zitten.
 
Afmetingen
Breedte: 74 cm 
Diepte:  84 cm
Hoogte: 73 cm
Zithoogte: 43 cm
Rughoogte: 43 cm
 
Ontwerp: Gerard Vollenbrock 
 

De fauteuil Scylla van Leolux is echt een zekerheidje binnen de selectie van Plaisier Interieur. Al bij de introductie in 1996 was de Scylla een instant hit. Liefhebbers van tijdloze vormgeving en goed zitcomfort weten waarom.

Met het belijning van de Leolux Scylla fauteuil greep ontwerper Gerard Vollenbrock terug op de vormgeving van 'De Stijl', die samen met het zachte en toch stevige comfort voor inmiddels tienduizenden 'bezitters' de doorslag gaf.

Leolux Scylla fauteuil aanbieding

Leolux Scylla Jewels

De nieuwste serie binnen de Leolux Scylla collectie: Scylla Jewels. De Scylla Jewels reeks voegt 14 nieuwe materiaalcombinaties toe aan het Scylla programma. Hoogwaardige Kvadrat stoffen worden gecombineerd met het zachte luxe Senso leer. De gebruikte stoffen worden geweven met hoogwaardige Trevira CS. Deze stof is door het onderhoudsvriendelijke karakter een perfecte keuze voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

 

Leolux Scylla Flavours

U kunt de Leolux Scylla bij Plaisier Interieur in meerdere uitvoeringen zien. Zo is er de extra voordelige Scylla Flavours-serie, waarbij u kunt kiezen uit een door Leolux bedachte selectie van stof en stof-leer combinaties of uw eigen favoriete combinatie kunt maken, tegen extra aantrekkelijke prijzen, vanaf € 1.525,-.

Leolux Scylla Flavours fauteuil informatie

Leolux Outlet

De mooiste Outlet en Sale aanbiedingen/acties van Leolux direct uit voorraad leverbaar met extra korting!
U vindt op onze website een greep uit de actuele Leolux Outlet collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels uit onze showroom. Zoekt u andere Leolux showroommodellen? Laat het ons weten!

Onze tips

Indien u meer informatie of een offerte wilt aanvragen over het product Leolux Scylla fauteuil.
Vul dan onderstaande formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500