0180 - 423 500

Spectral Next TV meubel

Spectral Next TV meubel | Spectral

Het Spectral Next meubel is leverbaar als sideboard, enkelvoudig tv-meubel of als compleet tv-wandmeubel met media integratie. U kunt kiezen voor hangende oplossingen of staande oplossingen waarbij het meubel ook geplaatst kan worden op een bijpassend frame. De Spectral Next is verkrijgbaar in verschillende kleuren en lamineersoorten en vrijwel ieder geluidsysteem is te integreren in dit schitterende design tv-meubel.

Te zien in onze showroom
Officiële Spectral dealer
CBW-garantie 
Kleurstaal aanvragen

Spectral Next

De Spectral Next lijn is geïnspireerd door de urban lifestyle en is dankzij het minimalistische en slimme design perfect te plaatsen binnen de meest uiteenlopende interieurstijlen. U bent vrij om verschillende basiskleuren en fineersoorten te combineren om zo een uniek meubel te creëren waar geen tweede van te vinden is. De Spectral Next biedt dankzij een speciale soundbaradapter ondersteuning voor alle gangbare soundbarsystemen van onder andere Bose, Samsung, Sonos en vele andere merken. Natuurlijk zijn ook de geluidssystemen van Spectral, waaronder de SCA3 en BRA2, naadloos te integreren in de Next serie. De vele extra opties en accessoires maken de Spectral Next de perfecte keus voor iedereen die multimedia naadloos wil integreren met een stijlvolle leefomgeving.

Spectral Smart Control

Spectral staat erom bekend om op een slimme manier de meest innovatie technieken te verwerken in de woonomgeving en de wirwar aan kabels uit uw interieurbeeld te laten verdwijnen. Spectral Next gaat hierin nóg verder, en laat dankzij Spectral Smart Control naast de kabels ook de afstandsbediening uit uw woonomgeving verdwijnen. Spectral Smart Control is een systeem dat infrarood aan bluetooth linkt. Op deze manier kunt u middels een app nagenoeg al uw apparatuur bedienen met uw tablet of smartphone.

Als uw interesse gewekt is en u meer wilt weten over Spectral Next, dan nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. In onze winkel vindt u de grootste Spectral Plaza van Nederland. Onze specialisten laten u de eindeloze mogelijkheden zien en laten u ervaren wat Spectral te bieden heeft. 

Onze tips

Indien u meer informatie of een offerte wilt aanvragen over het product Spectral Next TV meubel .
Vul dan onderstaande formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500