Openingstijden & Routebeschrijving

Design TV-meubel

Bij Plaisier Interieur vindt u vele meubels voor het plaatsen van uw tv. Van een eenvoudig tv meubel tot een compleet high-end design tv meubel. Ontelbare maatvoeringen, kleuren en opties zijn mogelijk. Eventueel worden onze moderne tv meubels speciaal voor u geïnstalleerd met audiosysteem of tv. De interieur specialisten van Plaisier Interieur nemen graag de wensen met u door en stellen het meest ideale design tv meubel samen, passend bij uw bestaande of nieuwe interieur.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Tv-meubels bij Plaisier

Een design tv meubel van Spectral, Hülsta, Pastoe, Interstar, Molteni of Banz Bord is een praktisch en stijlvol meubel dat past in elk interieur. Een esthetisch fraai vormgegeven tv meubel is niet alleen een praktische ruimtewinnaar in huis, maar kan tevens elk interieur extra uitstraling geven. Plaisier Interieur toont in haar winkel een breed en veelzijdig assortiment design tv meubels. Het zijn stuk voor stuk tv meubels van de hoogste kwaliteit die voor een sfeervolle en persoonlijke uitstraling in uw huiskamer zorgen.

Design tv meubels van hoge kwaliteit

Een chic en modieus design tv meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Plaisier Interieur heeft een aantrekkelijke collectie design tv meubels in verschillende afwerkingen. Zo kunt u bij ons terecht voor houten tv meubels, glazen tv meubels of een meubel met glazen afwerking. Daarnaast kunt u vaak zelf de afmetingen aanpassen. Hierdoor kunt u altijd terecht bij Plaisier Interieur voor open kasten, zwevende tv meubels en meer!

 

U kunt ervoor kiezen uw televisie in het zicht te plaatsen of te verbergen achter mooie draai- of schuifdeuren. Het is zelfs mogelijk uw tv te laten ‘verdwijnen’ door middel van een tv lift. Uw design tv meubel kan verder uitgebreid worden met extra opbergmogelijkheden.

 

Design tv meubels zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook veel opbergruimte voor al uw cd’s, dvd’s en andere accessoires. Zo blijft uw kamer netjes opgeruimd. Met een design tv meubel heeft u ook geen last meer van hinderlijke, zichtbare snoeren en kabels. Deze kunnen gemakkelijk in- en achter het woonmeubel worden weggewerkt door de vakkundige installateurs van Plaisier Interieur. Natuurlijk hebben we ook altijd de optie voor open kasten waar u uw boeken en andere belangrijke items tentoon kunt stellen. Eén van onze favorieten zijn TV kasten van Spectral.

Kies voor kwaliteit en jarenlang plezier

Een design tv meubel is een duurzame investering in kwaliteit, uitstraling en gebruiksgemak. U heeft bij Plaisier Interieur de keuze uit veel bekende merken, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Hülsta en Spectral tv meubels staan bekend om hun degelijkheid en de mogelijk om een hoogwaardig audiosysteem onzichtbaar te integreren. De tv meubels van Molteni zijn verfijnd en stralen één en al klasse uit. Of wat te denken van een strak vormgegeven Interstar of Pastoe design tv meubel, die zowel tijdloos als eigentijds is? Elk van de design tv meubels uit de collectie van Plaisier Interieur is een ontwerp van de hoogste kwaliteit. Bij Plaisier vindt u de mooiste moderne tv meubels van populaire merken.

Spectral tv meubel in dé Spectral Plaza van Nederland

Een Spectral tv meubel is voor vele mensen het meubel waar ze het meeste plezier aan beleven. Een Spectral tv meubel is een fraai vormgegeven kast, waarbij de mooiste en bekendste audiosystemen onzichtbaar kunnen worden weggewerkt. De meeste kasten van Spectral kunnen in iedere RAL kleur uitgevoerd worden en passen in vrijwel ieder interieur.

 

In de ontwerpen van deze Duitse fabrikant worden de laatste trends gevolgd en wordt rekening gehouden met alle praktische toepassingen. Uw flatscreen en audioapparatuur passen naadloos in uw Spectral tv meubel, dat optioneel verkrijgbaar is met led-verlichting en een draaibare tv-beugel. Ook kan een Spectral tv meubel zowel zwevend als op poten worden gepositioneerd in uw woonkamer. U kijkt dan altijd op de goede hoogte naar uw favoriete films of televisieprogramma’s. Met een Spectral tv meubel krijgt u een in één meubelstuk geïntegreerd tv- en audiosysteem.

Service van Plaisier Interieur

Design tv meubel kopen? Bent u op zoek naar een multifunctioneel design tv meubel tegen een voordelige prijs? Ontdek uw favoriete design tv meubel bij Plaisier en breng een bezoek aan de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken. Het is de kortste weg naar een betaalbaar design tv meubel, waar u nog jarenlang plezier van heeft. Kom langs en bekijk onze tv wandmeubels of tv meubels met open vakken. We hebben voor ieder wat wils!

 

Naast design tv meubels kunt u ook bij ons terecht voor design stoelen, design eettafels, verlichting en woonaccessoires. Wilt u meer weten over een bepaald tv meubel? Neem dan contact op met ons. We helpen u graag met al uw vragen en opmerkingen!