Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Design meubelstoffen

Wie op zoek is naar mooie meubels komt al snel uit bij design meubelstoffen. Want niet alleen een mooi ontworpen meubelstuk is de blikvanger in een stijlvol interieur. Ook de stof van de meubels is bepalend of een meubel in de ruimte past, zowel qua kleur als met de textuur.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Design meubelstoffen voor iedere stijl

Bij Plaisier weten wij hoe belangrijk een mooie inrichting voor uw huis is. Al meer dan 120 jaar adviseren wij onze klanten op het gebied van interieur. Daarbij hebben wij ervaring op zowel het gebied van klassieke meubelstoffen als moderne design meubelstoffen. Zo is er voor iedere design bank of design fauteuil een geschikte stof. Ontdek de mogelijkheden bij Plaisier van meubelstoffen in mooie, diepe kleuren. De stoffen die u in onze collectie aantreft zijn van hoogwaardige kwaliteit en slijtvast. Het voordeel daarvan is dat de meubelstoffen geschikt zijn voor verschillende soorten gebruik. In een huis waar kinderen spelen, of op kantoor waar u klanten ontvangt.

Design meubelstoffen online kopen

Online design meubelstoffen kopen was nog nooit zo eenvoudig. Kijk op onze website en maak een keuze uit een van de vele meubelstoffen. U kunt eenvoudig selecteren op één van de merken die wij aanbieden, zoals De Ploeg, Kvadrat of Rohi. U kunt één of meerdere merken van uw voorkeur aanvinken, of u bekijkt op uw gemak het aanbod van de kleuren die online te bestellen zijn. U kiest vervolgens u favoriete design meubelstoffen en geeft in de winkelwagen het aantal meter op dat u nodig heeft. Mocht u nog twijfelen over de juiste kleur, vraag dan online een kleurstaal aan.

Ontdek design meubelstoffen bij Plaisier

Maak het uzelf gemakkelijk en ontdek design meubelstoffen bij Plaisier. De stoffen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, van vrolijk lichte kleuren, tot stijlvolle donkere tinten. U kunt er zeker van zijn dat u bij Plaisier een meubelstof koopt die slijtvast en mooi van kleur is. Kijk op de site en maak uw keuze!

Wij scoren een 8.8/10 uit 950+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.