Menu
Openingstijden

Henk Vos

Henk Vos, geboren in 1939, studeerde interieurarchitectuur aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Door het plotseling overlijden van zijn vader, in 1963, heeft Henk Vos diens meubelmakerij en stoffeerderij overgenomen. Samen met zijn familie leidde hij dit bedrijf en bouwde hij het uit tot een succesvolle interieurwinkel en een toonaangevend interieur instituut.
Henk VosSluit filter

Prijs

Merken

   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   Over Henk Vos

   Henk Vos is industrieel ontwerper voor verschillende bekende design merken in Nederland waaronder Gelderland Meubelen en Linteloo. Henk Vos zijn ontwerpen onderscheiden zich door hun eenvoudige, simpele vormen en hun strakke lijnen. De ontwerpen zijn niet alleen bekend door hun tijdloze schoonheid. Maar ook door de kwalitatief hoogstaande materialen en hun lange levensduur. Het motto van Henk Vos is dan ook: ‘liever leeg dan lelijk’.

   De Gelderland 4800 bank, was zijn eerste bank. Deze bank ontwierp hij in 1983 voor de Dutch Gelderland Groep en is nog steeds één van de meest succesvolle banken uit de collectie van Gelderland Meubelen. De Gelderland 4800 fauteuil is zelfs in de collectie van het stedelijk Museum in Amsterdam opgenomen.

    

   Henk Vos is een ontwerper die mooi weet te verwoorden met welke gedacht hij zijn werk uitoefent. Hij is ontwerper omdat er vraag is naar dingen die er niet zijn, dat was zo en dat is nog steeds zo. Overal waar Henk Vos komt doet hij nieuwe ideeën op. Daarom heeft hij besloten selectief te zijn. Hij houdt van vormen, het liefst zo duidelijk mogelijk. Alles wat overbodig is laat hij weg. Het is de vorm en het materiaal wat moet spreken in de producten. Dit is de basis van alle producten gecombineerd met de beste functies, en hetgeen waar Henk Vos zich elke keer weer in bewijst.

    

   Bij Plaisier Interieur vindt u diverse ontwerpen van Henk Vos.

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
   Plaisier Interieur
   7.000m2 showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Plaisier AvantGarde
   Design Boutique
   Mariniersweg 84a
   3011 NT, Rotterdam
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
   Ontvang ons nieuwste magazine!

   Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!