Menu
Openingstijden

Hugo de Ruiter

Op zijn 14e wist Hugo de Ruiter precies wat hij wilde worden, kok of ontwerper. Natuurlijk waren zijn eerste sauzen en eerste ontwerpen niet optimaal. Maar door zijn passie en ambitie die hem voortdreven heeft hij zich ontpop tot een succesvolle ontwerper. Hij vindt dat het zijn missie is om prachtige, duurzame producten te creëren.
Hugo de RuiterSluit filter

  Prijs

  Merken

    Filteren
    Waarom Plaisier Interieur?
    Ruim 125 jaar ervaring
    7.000m² inspiratie!
    CBW Erkend
    Deskundig advies
    CBW Certificaat
    Deskundig interieuradvies?
    Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

    Over Hugo de Ruiter

    Hugo de Ruiter beschouwt meubelen als een derde huid. Net als kleding moeten meubelen bij je passen en lekker zitten. Hugo de Ruiter zijn meubelen zijn dynamisch in vorm en gebruik. De eenvoudige verschuifbare componenten zorgen ervoor dat het meubel zich gemakkelijk aanpast aan de gebruiker. Zitmeubelen met een actieve zit overdag, maar relaxte zit in de avond. Een tafel die overdag heel compact overkomt maar zich ’s avonds ontpopt tot een gastvrij onthaal voor vrienden. Dit is de essentie van Hugo de Ruiter zijn werken.In zijn meubelontwerpen is Hugo de Ruiter nog altijd op zoek naar zinvolle vernieuwingen. Hij vindt nog altijd vaak conformistische oplossingen met opvallend functionele eigenschappen en een verrassende vormgeving. Hugo de Ruiter laat zich inspireren door de natuur, architectuur, kunst en technologie, maar vooral door het leven zelf.

    Hugo de Ruiter adviseert bedrijven in innovatie- en designmanagement en in strategische en technische productontwikkeling.

    Hij is een sterke gesprekspartner, dit zich heeft ontwikkeld door zijn ervaringen, meer dan 10 jaar lang heeft hij zijn eigen designstudio en natuurlijk heeft hij ruim 20 jaar ervaring als designer en designmanager bij Leolux. Samen bouwt hij met producenten bruggen naar innovatieve en duurzame oplossingen. Waar wij tot op de dag van vandaag van kunnen genieten.

    Bij Plaisier Interieur vindt u vele ontwerpen van Hugo de Ruiter, voor o.a. merken als Leolux en De Sede.

    Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
    Plaisier Interieur
    7.000m2 showroom
    Lagendijk 99
    2981 EK, Ridderkerk
    Plaisier AvantGarde
    Design Boutique
    Mariniersweg 84a
    3011 NT, Rotterdam
    Waarom Plaisier Interieur?
    Ruim 125 jaar ervaring
    7.000m² inspiratie!
    CBW Erkend
    Deskundig advies
    Deskundig interieuradvies bij Plaisier
    Deskundig interieuradvies?
    Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
    Ontvang ons nieuwste magazine!

    Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!