Menu
Openingstijden

Grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken

Bent u op zoek naar een woonwinkel in de buurt van Rotterdam? 

En wilt u een woonwinkel bezoeken die beschikt over een ruim aanbod met mooie design meubels? Dan kunt u terecht bij onze woonwinkel in Ridderkerk: de grootste van Rotterdam en omstreken! Deze woonwinkel met 6 verdiepingen vlakbij Rotterdam beschikt over verschillende meubels van uiteenlopende design merken.

 

Wilt u alvast kennis maken met ons in Rotterdam? Bezoek dan onze boutique shop in Rotterdam: Plaisier AvantGarde! U vindt in onze boutique shop een kleine selectie aan de mooiste design producten. De meest uitgebreide design collectie vind u in onze 7.000 m2 showroom in Ridderkerk.

 

Meubels Rotterdam: uw design producten in onze woonwinkel

Plaisier interieur is de geschikte woonwinkel als u op zoek bent naar meubels in Rotterdam of omstreken. Dankzij een ruim aanbod met mooie, duurzame meubels zult u waarschijnlijk snel slagen voor een nieuw meubelstuk. De meubels zijn ontworpen door designers van diverse merken. U kunt hierbij denken aan merken zoals: LeoluxLintelooRolf BenzMontisVitra en Auping

 

Een ruim assortiment met diverse producten in onze meubelwinkel bij Rotterdam

Bent u naast meubels in Rotterdam en omstreken ook op zoek naar andere producten om uw woning stijlvol in te richten? In onze meubelwinkel in Rotterdam kunt u terecht voor verschillende accessoires om uw woning geheel naar eigen smaak te maken. Daarnaast hebben wij uiteenlopende soorten design lampen in het assortiment en kunt u uw vloer aankleden met stijlvolle tapijten of karpetten. Zelfs voor uw raambekleding kunt u terecht bij Plaisier Interieur. Onze meubelwinkel heeft gordijnen en vitrages beschikbaar in uiteenlopende kleuren en materialen.

 

Vraag gerust om informatie en advies in onze meubelwinkel bij Rotterdam

Zoals u heeft kunnen lezen is onze woonwinkel bij Rotterdam goed te bereiken voor mensen die woonachtig zijn in Rotterdam of omstreken. Wanneer u op zoek bent naar meubels bij Rotterdam die beschikken over een goede kwaliteit, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showroom. Voor meer informatie over onze meubelwinkel bij Rotterdam kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen.

 

Klik hier voor meer informatie over ons adres, openingstijden en parkeren.

Linteloo winkel
Muuto winkel
Pastoe winkel
Pastoe winkel
Woontextiel Plaisier
Woontextiel Plaisier
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Plaisier lichtadvies
Plaisier receptie
Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!