Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Plaisier Interieur begrijpt dat uw thuis nu belangrijker is dan ooit en daarom tonen wij nóg meer nieuwe design meubelen in onze winkel.

 

Nu we de eerste warme zonnestralen van het jaar gevoeld hebben spelen de lentekriebels weer snel op! Je kan natuurlijk de tuindeur opendoen om wat meer van de opbloeiende natuur te ervaren, maar door het gebruik van felle kleuren en bijzondere eyecatchers in je interieur haal je het lentegevoel ook echt in huis. Zo kom je gemakkelijk van het koude wintergevoel af. Het fleurt je omgeving wat meer op, iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken.

 

Hieronder hebben wij ter inspiratie een aantal sfeerbeelden geselecteerd waar wij een echt lente gevoel van krijgen! De gele Leolux Rego bank is hier het perfecte voorbeeld van, deze eyecatcher zorgt er met zijn felle kleur voor dat je meteen een vrolijk gevoel krijgt wanneer je de woonkamer binnenstapt.

Vitra Herringbone
Noteborn Swing
Leolux Rego
Wever en Ducre Box Mini - Box Mini 1.0, Koper

We willen u laten weten dat onze winkel gewoon open is op afspraak en dat het bezorgen van alle bestellingen ook doorgaat. Wij hebben extra maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de winkel terecht voor inspiratie, passend interieuradvies en/of aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe bank, vloer of lamp.

Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!