Menu
Openingstijden

Een muur is van grote invloed op de kamer, maar hoe zorg je er nu voor dat deze een echt statement maakt? In deze blog geven wij een aantal tips hoe je van jouw muur een echte blikvanger maakt.

 

Bijzondere vorm klok
Je kunt kiezen voor een bijzondere vorm van een klok, zoals een zonnebloem. De Vitra Sunflower klok zet meteen de hele kamer in het zonnetje dankzij het geometrische zonnebloempatroon. Om het nog opvallender te maken heeft dezelfde ontwerper nog een ander bijzonder model ontworpen: de Vitra Eye klok. Deze klok is letterlijk een blikvanger aan de muur.

Opvallende wandkast
Wil je dat jouw muur opvalt, kies dan voor een sprekende kleur aan de muur. De Pastoe Track TR015 wandkast is hier een mooi voorbeeld van. De opvallende gele kleur van de wandkast maakt dat de wand meteen veel karakter uitstraalt. Ook het Design on Stock Mason wandelement is een opvallende toevoeging aan de muur. Hierin kun je al je boeken en persoonlijke spullen kwijt, waardoor jouw interieur een persoonlijke uitstraling krijgt.

Sprekende verlichting
Sprekende verlichting benadrukt een muur net een beetje extra. Het zachte licht van de Secto Design Secto 4230 wandlamp laat jouw onopvallende muur stralen en creëert een inspirerende sfeer. Een andere sprekende lamp is de Flos Flauta wandlamp. Heb je ooit zo’n aparte lamp gezien? De langwerpige wandlamp pakt meteen de aandacht en geeft jouw muur een elegante uitstraling.

Decoratief wandpaneel
Wil je een echt statement maken van je muur? Een wandpaneel is dé manier om van jouw wand een echte blikvanger te maken. De Stylepads van Dock Four zijn volledig te personaliseren met bijvoorbeeld een handige lus, mooie klok of zelfs jouw eigen foto’s. Noem het maar op en het is te integreren in het wandpaneel.

Wil je nog meer inspiratie opdoen?
Wij hebben nog veel meer blogs vol tips en inspiratie! Lees hierin alles over interieurdesign en ontdek de nieuwste trends.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!