0180 - 423 500

Interieurontwerp

Interieurontwerp Rotterdam en omstrekenMet een interieurontwerp van de interieuradviseurs en -architecten van het Plaisier-team, heeft u een fantastische leidraad om uw wensen in één keer of gefaseerd te verwezenlijken. Bovendien bespaart zo'n plan u veel onnodige twijfels en stress.

Wij stellen een interieurontwerp voor u op waarbij we alle ingrediënten meenemen: van de meubelen, verlichting, stoffering, raamdecoratie en vloerbedekking tot en met verf, wandbekleding en accessoires. Op verzoek geven wij bij u thuis styling-advies om het interieur compleet te maken.

Wat omvat het interieurontwerp?

Een compleet interieurontwerp van Plaisier Interieur bestaat uit:
- 3D-visualisatie
- materialenplan
- lichtplan
- productvoorstel
- kleurenplan
- stylingsessie

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze interieurontwerpers.Heeft u alleen een deel nodig van het interieurontwerp? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismakingsgesprek interieurontwerp

interieurontwerpIn dit eerste gesprek nemen wij graag de tijd voor het bespreken van uw wensen en doelen. We vragen u om ons van zoveel mogelijk informatie te voorzien over de betreffende ruimte(s). Neem dus uw bouwtekeningen, foto's van de ruimte mee en maten en/of foto's van meubelen die u eventueel wilt behouden. Heeft u foto's, knipsels of misschien zelfs een moodboard van producten of interieurs die u aanspreken? Leuk! Neem ze vooral mee. 
Tijdens het kennismakingsgesprek voor een interieurontwerp kunt u desgewenst ook uw budget aangeven. Mocht het relevant zijn voor het ontwerpproces, dan brengen wij vervolgens graag een bezoek aan de in te richten ruimte, om deze optimaal te kunnen ervaren.

2. Eerste presentatie interieurontwerp en indelingsadvies

In dit tweede gesprek presenteren wij u het eerste grove ontwerpplan van het interieurontwerp, aan de hand van een 3D-visualisatie van de betreffende ruimte(s) en lichten deze toe. We luisteren vervolgens goed naar uw bevindingen en reacties op het grove ontwerpplan. Er is natuurlijk ruimte voor wijzigingen of nieuwe ideeën. Vervolgens bespreken we de definitieve producten en bepalen we het kleuren-, materialen- en lichtplan.

3. Presentatie interieurontwerpinterieurontwerp

Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij u de uitwerking van het interieurontwerp, inclusief offerte. Het interieurontwerp is tot in detail uitgewerkt in een 3D-visualisatie en een materialen-, kleuren- en lichtplan. Bij uw akkoord wordt een planning gemaakt voor de uitvoering van het project.

4. Uitvoering van het interieurontwerp

Tijdens de uitvoering van een plan houden we contact met u als opdrachtgever, om het proces naar alle tevredenheid te laten verlopen en tot een mooi eindresultaat te komen. De betreffende ruimte wordt volledig tot in detail opgeleverd en compleet afgestyled.

Wij zorgen desgewenst voor de juiste vakspecialisten (architect, aannemer, elektricien, interieurbouwer, stoffeerder, behanger etc.) en sturen deze aan. Heeft u zelf al een specialist in de arm genomen? Dan zullen wij onze werkzaamheden daar op afstemmen, uiteraard in goed overleg met u.

Wat kost een interieurontwerp van Plaisier Interieur?

In de praktijk zijn onze interieurontwerpen vaak gratis. We brengen weliswaar kosten in rekening voor het maken van het ontwerp, maar die worden verrekend bij een evenredige besteding bij Plaisier Interieur. De in rekening gebrachte kosten zijn afhankelijk van de omvang van het interieurontwerp.

Interieurontwerp enkele ruimte < 50 m2 € 200,-.
Bij besteding vanaf € 2.000,- vervallen de ontwerpkosten 

Interieurontwerp enkele ruimte > 50 m2 € 300,-.
Bij besteding vanaf € 3.000,- vervallen de ontwerpkosten 

Interieurontwerp complete woning/bedrijfspand < 500 m2  € 500,-.
Bij besteding vanaf € 5.000,-  vervallen de ontwerpkosten

Interieurontwerp complete woning/bedrijfspand > 500 m2 € 1.000,-.
Bij besteding vanaf € 10.000,- vervallen de ontwerpkosten

Heeft u misschien alleen een deel van het interieurontwerp nodig? Bijvoorbeeld alleen een lichtplan of indelingsadvies? Of u wilt een passende oplossing voor een bestaande omgeving, zoals bijvoorbeeld een kast op maat? Dan doen wij u graag een passend voorstel. U bent van harte welkom!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze interieurontwerpers.

In de praktijk zijn onze interieurontwerpen gratis. We brengen weliswaar kosten in rekening voor het maken van het ontwerp, maar die worden verrekend bij een evenredige besteding bij Plaisier Interieur. De in rekening gebrachte kosten zijn afhankelijk van de omvang van het interieurontwerp.

Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500