Menu
Openingstijden

Compleet interieurontwerp van Plaisier Interieur

Wanneer u behoefte heeft aan de deskundige hulp van een binnenhuisarchitect of interieurontwerper, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het Plaisier-team bestaat uit gediplomeerde interieurontwerpers en professionele interieurstylisten, die hun vaardigheden en productkennis continu trainen om u op een persoonlijke manier te begeleiden naar de beste interieur-oplossingen.

 

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Onze passie voor mooie producten en onderscheidende interieurs uit zich in elk interieuradvies. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer.

 

Met een compleet interieurontwerp van de interieurontwerpers en -stylisten van het Plaisier-team, heeft u een fantastische leidraad om uw wensen in één keer of gefaseerd te verwezenlijken. Bovendien bespaart zo’n plan u veel onnodige twijfels en stress. Wij stellen een interieurontwerp voor u op waarbij we alle ingrediënten meenemen: van de meubelen, verlichting, stoffering, raamdecoratie en vloerbedekking tot en met wandbekleding en accessoires.

Plaisier Interieur
Plaisier Interieur

Wat omvat het interieurontwerp?

Een compleet interieurontwerp van Plaisier Interieur bestaat uit:

◊ 3D-visualisatie
◊ materialenplan
◊ lichtplan
◊ kleurenplan
◊ productvoorstel

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze interieurontwerpers.

 

In de praktijk zijn onze interieurontwerpen gratis. We brengen weliswaar kosten in rekening voor het maken van het ontwerp, maar die worden verrekend bij een evenredige besteding bij Plaisier Interieur. We vertellen u hier graag meer over in een eerste gesprek.

Eerst zien, dan geloven?

Uw toekomstige interieur kunt u samen met onze interieurontwerpers volledig naar smaak samenstellen. Wij begrijpen dat het een grote stap is om een geheel nieuw (of gedeeltelijk) interieur aan te schaffen. Daarom zijn er op onze website een aantal referenties van onze klanten te zien, om alvast een impressie te geven van de mogelijkheden. Bekijk hier een selectie van de projecten die onze ontwerpers al hebben mogen uitvoeren

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!