Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Compleet interieurontwerp van Plaisier Interieur

Wanneer u behoefte heeft aan de deskundige hulp van een binnenhuisarchitect of interieurontwerper, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het Plaisier-team bestaat uit gediplomeerde interieurontwerpers en professionele interieurstylisten, die hun vaardigheden en productkennis continu trainen om u op een persoonlijke manier te begeleiden naar de beste interieur-oplossingen.

 

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Onze passie voor mooie producten en onderscheidende interieurs uit zich in elk interieuradvies. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer.

 

Met een compleet interieurontwerp van de interieurontwerpers en -stylisten van het Plaisier-team, heeft u een fantastische leidraad om uw wensen in één keer of gefaseerd te verwezenlijken. Bovendien bespaart zo’n plan u veel onnodige twijfels en stress. Wij stellen een interieurontwerp voor u op waarbij we alle ingrediënten meenemen: van de meubelen, verlichting, stoffering, raamdecoratie en vloerbedekking tot en met wandbekleding en accessoires.

Plaisier Interieur
Plaisier Interieur

Wat omvat het interieurontwerp?

Een compleet interieurontwerp van Plaisier Interieur bestaat uit:

◊ 3D-visualisatie
◊ materialenplan
◊ lichtplan
◊ kleurenplan
◊ productvoorstel

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze interieurontwerpers.

 

In de praktijk zijn onze interieurontwerpen gratis. We brengen weliswaar kosten in rekening voor het maken van het ontwerp, maar die worden verrekend bij een evenredige besteding bij Plaisier Interieur. We vertellen u hier graag meer over in een eerste gesprek.