0180 - 423 500

Interieurontwerp bij Plaisier Interieur

Interieurontwerp Rotterdam en omstrekenOnze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Onze passie voor mooie producten en onderscheidende interieurs uit zich in elk interieuradvies. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze interieurontwerpers.

Compleet interieurontwerp van Plaisier Interieurinterieurontwerp

Met een compleet interieurontwerp van de interieuradviseurs en -stylisten van het Plaisier-team, heeft u een fantastische leidraad om uw wensen in één keer of gefaseerd te verwezenlijken. Bovendien bespaart zo'n plan u veel onnodige twijfels en stress.

Wij stellen een interieurontwerp voor u op waarbij we alle ingrediënten meenemen: van de meubelen, verlichting, stoffering, raamdecoratie en vloerbedekking tot en met verf, wandbekleding en accessoires.

Wat omvat het interieurontwerp?

Een compleet interieurontwerp van Plaisier Interieur bestaat uit:
- 3D-visualisatie
- materialenplan
- lichtplan
- productvoorstel
- kleurenplan

interieurontwerp

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze interieurontwerpers. Heeft u alleen een deel nodig van het interieurontwerp? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

In de praktijk zijn onze interieurontwerpen gratis. We brengen weliswaar kosten in rekening voor het maken van het ontwerp, maar die worden verrekend bij een evenredige besteding bij Plaisier Interieur. De in rekening gebrachte kosten zijn afhankelijk van de omvang van het interieurontwerp. We vertellen u hier graag meer over in een eerste kennismakingsgesprek.

 

Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500