Wilt u advies van een binnenhuisarchitect of interieurstylist?

Wanneer u behoefte heeft aan de deskundige hulp van een binnenhuisarchitect of interieurstylist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het Plaisier-team bestaat uit interieuradviseurs, gediplomeerde binnenhuisarchitecten en professionele interieurstylisten, die hun vaardigheden en productkennis continu trainen om u op een persoonlijke manier te begeleiden naar de beste interieur-oplossingen.

 

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Onze passie voor mooie producten en onderscheidende interieurs uit zich in elk interieuradvies. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer.

 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze interieurontwerpers.

Compleet interieurontwerp van Plaisier Interieur

Met een compleet interieurontwerp van de interieuradviseurs en -stylisten van het Plaisier-team, heeft u een fantastische leidraad om uw wensen in één keer of gefaseerd te verwezenlijken. Bovendien bespaart zo’n plan u veel onnodige twijfels en stress.Wij stellen een interieurontwerp voor u op waarbij we alle ingrediënten meenemen: van de meubelen, verlichting, stoffering, raamdecoratie en vloerbedekking tot en met verf, wandbekleding en accessoires.

Wat omvat het interieurontwerp?

Een compleet interieurontwerp van Plaisier Interieur bestaat uit:
– 3D-visualisatie
– materialenplan
– lichtplan
– productvoorstel
– kleurenplan

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze interieurontwerpers. Heeft u alleen een deel nodig van het interieurontwerp? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

 

In de praktijk zijn onze interieurontwerpen gratis. We brengen weliswaar kosten in rekening voor het maken van het ontwerp, maar die worden verrekend bij een evenredige besteding bij Plaisier Interieur. De in rekening gebrachte kosten zijn afhankelijk van de omvang van het interieurontwerp. We vertellen u hier graag meer over in een eerste gesprek.

Wij scoren een 8.7/10 uit 350+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.