Menu
Openingstijden

De harde industriële stijl van de afgelopen jaren maakt langzaam plaats voor deze nieuwe visie op interieur: Earthly Tones. Je huis wordt een plek waar je de rust opzoekt, daarom moet de basis vooral neutraal zijn. De natuurlijke aardetinten zijn perfect met elkaar te combineren, wat zorgt voor een onmiskenbare samenhang in het interieur. Je neemt automatisch de kalme uitstraling van de ruimte over. De basis van al het moois ligt in de natuur, deze rustgevende interieurtrend zal daarom niet snel uit de tijd raken. Doe hier alle inspiratie op!

Grote blikvangers

Aardetinten kunnen terugkomen in verschillende elementen, een makkelijke manier om dit zelf te doen is met grote meubelstukken zoals een design bank of design fauteuil. Je kunt hierbij denken aan een zitmeubel zoals deze mooie Etcetera bank van EYYE, of de comfortabele Design on Stock Nosto fauteuil. Met deze meubelstukken als tijdloze basis zit je altijd goed.

Natuurlijk hout

Hout is een eeuwenoude manier om de natuur in huis te brengen en nog steeds niet uit de tijd. Dit materiaal kun je op allerlei verschillende manieren toepassen. Je kunt bijvoorbeeld een klassieke houten stoel neerzetten zoals de Vitra LCW fauteuil. Ook een houten kast brengt veel aardetinten naar voren en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De Hulsta now time kast leent zich hier goed voor, door de verschillende gesloten vakken komt het hout extra naar voren. Je hoeft je ook niet te houden aan slechts een kleur hout, verschillende houtsoorten en kleuren zijn leuk om met elkaar te combineren.

Lichte tinten 

Lichte kleuren gaan heel goed samen met deze trend en zorgen ervoor dat de aardetinten nog eens extra versterkt worden. Denk bijvoorbeeld aan een crèmekleurige design bank zoals de onderstaande Linteloo George. Maar ook marmer is een prachtige toevoeging om toch dat extra stukje uit de natuur in huis te brengen. Dit kun je doen door een groot keukenblad, maar je kunt ook een kleine accessoire te gebruiken zoals de Pols Potten oval marble spiegel. Een klein detail kan ook een grote impact hebben!

Bijzettafels

Met bijzettafels kun je alle kanten op. Je kunt ervoor kiezen een blad te nemen met een natuurlijke uitstraling, zoals bij de Bree’s New World Twinny tafels. Wil je het natuurgevoel echt in huis halen? Dan kun je ook kiezen voor de Artifort Terp salontafels, deze hebben een gestoffeerd onderstel dat ervoor zorgt dat het blad lijkt te balanceren op een heuvel, gebaseerd op de Friese terpen.

 

Wij hebben ook nog veel meer blogs vol tips en inspiratie! Lees hier alles over interieurdesign en ontdek de nieuwste trends.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!