0180 - 423 500

Kantoor & Project

Joelia

Ook voor de inrichting van uw bedrijf bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. Met tientallen jaren ervaring hebben wij vele kantoren, restaurants, winkels, hotels, scholen en zorginstellingen ingericht. Van vloeren, zonwering, verlichting tot meubelen die op maat ontworpen zijn. Onze interieuradviseurs kunnen u advies op maat geven over de uitstraling en duurzaamheid van de inrichting van uw bedrijfsruimte, groot of klein. Met een netwerk van meer dan 500 leveranciers hebben wij altijd de juiste oplossing voor u.

Wilt u een scherpe offerte of advies?

Vraag offerte/advies aan

Gemeente RidderkerkBij Wil

JoeliaJoelia

Kantoorinrichting Rotterdam en omstreken

Bent u op zoek naar een exclusieve en moderne inrichting voor uw nieuwe kantoor? Of is uw huidige kantoor toe aan een verjongingskuur met frisse designmeubelen? Kom dan inspiratie opdoen in de showroom van Plaisier Interieur in Ridderkerk. Wij voeren alle bekende topmerken en geven u graag advies bij de inrichting van uw kantoor of project.

Kantoor inrichten

Een kantoor inrichten is een zaak die u perfect uit kunt besteden aan Plaisier Interieur. Onze deskundigen als stylisten en binnenhuisarchitecten weten dat het welbevinden van de medewerkers sterk samenhangt met de inrichting van hun kantoor. Ook uw klanten zien u graag een sfeervol kantoor inrichten. Zij komen graag langs in een omgeving die met aandacht is ingericht. Laat het ontwerp van de bedrijfsruimte over aan onze mensen met ervaring in de kantoorinrichting regio Rotterdam. 

Projectinrichting Rotterdam

Ook als u als professional op zoek bent naar een overzichtelijke showroom waar design de hoofdrol speelt, bent u bij ons aan het juiste adres. Professionals die bezig zijn met projectinrichting in Rotterdam en omstreken waarderen onze deskundige service en ons uitgebreide netwerk van leveranciers. Wij hebben al tientallen jaren ervaring met projectinrichting in Rotterdam en omstreken. Of u een school of een restaurant wilt inrichten, een hotel, een winkel of een kantoor, wij weten de sfeer te creëren die u zoekt.

Ontwerp bedrijfsruimte

Kom bij ons langs in het centrum van Ridderkerk als u zich wilt oriënteren op de mogelijkheden van modern design. Ontwerp bedrijfsruimte rond een vaste kleur of kies een bepalend kantoormeubel. In onze collectie, de grootste op het gebied van kantoorinrichting in Rotterdam, vindt u naast onze design meubelen ook een ruim assortiment vloeren, verlichting en stoffering. Voor elk ontwerp bedrijfsruimte hebben we iets speciaals in huis. En als we het niet hebben, dan weten we waar het te vinden is.

Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500