Menu
Openingstijden

De bewoners van dit prachtige huis in Schiedam waren van plan om hun bank te laten herstofferen en gingen naar huis met een compleet nieuwe look voor het huis. Ze zijn echte levensgenieters en of het nu gaat om een heerlijk wijntje op de Gelderland 4800 bank bij de haard of in een relax stoel voor de tv, in dit huis wordt echt geleefd. Een prachtige toevoeging aan het geheel zijn de Vitra Ceramic clock en de Vitra L’Oiseau vogel en maken het interieur dan ook helemaal af!

Gelderland 4800
DP metaform
Montis Spica
Pode Sparkle One

Als de kleinkinderen langskomen spelen ze graag met de Pode Sparkle One draaistoel. De souvenirs die de bewoners meenemen van hun vele reizen hebben een mooi plekje gekregen binnen het interieur. De bewoners hebben veel passie voor interieur maar hadden zelf een hele andere kleurkeuze gemaakt. Ze waren dan ook aangenaam verrast door het uiteindelijke resultaat en de frisse blik van onze stylisten.

Cor Unum Lakenvaas
Vitra Ceramic clock
Vitra L'Oiseau vogel

Doe meer inspiratie op

Onze interieuradviseurs hebben ervaring met allerlei verschillende soorten interieurs. Benieuwd? Bekijk hier meer van onze gerealiseerde projecten!

 

Ook op zoek naar interieuradvies?

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer. Meld u nu aan voor interieuradvies in onze winkel.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!