Openingstijden & Routebeschrijving
Arco Meubelen
Arco tafels zijn de meest bekende Arco meubelen binnen de collectie. Maar vergeet niet de fraai vormgegeven kasten en stoelen van Arco! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Arco Frame of Arco Close stoel? Alles van Arco wordt in Winterswijk geproduceerd. Arco meubelen staan al meer dan een eeuw voor hoogwaardige top kwaliteit. De perfecte toevoeging aan uw interieur in huis of op het werk.

Plaisier Interieur is één van de grootste Arco leveranciers van Rotterdam en omstreken. Al tientallen jaren werken beide bedrijven samen en dit heeft onder andere geresulteerd in verschillende fraaie producties, speciaal naar de wensen van de klant.
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.
Eigenzinnig ontwerp uit Winterswijk

Het ambacht van de houtbewerker staat hier centraal. Net als een verrassend ontwerp, onder andere van de directeur zelf. Geen wonder: Arco is altijd zowel traditioneel als eigenzinnig geweest.

 

De meubels van Arco zijn eigenzinnig, strak en geraffineerd. Natuurlijke materialen in zachte, aardse kleuren en heldere vormen typeren de collectie. Ook bijzonder: de productie van de tafels en stoelen vindt nog steeds plaats in de eigen fabriek in de Achterhoek, achter treinstation Winterswijk om precies te zijn. Met Jorre van Ast (1980) staat de vierde generatie aan het roer. Onder zijn leiding maken de minimalistische meubels langzaam plaats voor speelse ontwerpen. Zoals een houten bankje in de vorm van de archetypische ark van Noach. Of een tafel met poten die ogen als reusachtige potloden, een ontwerp van Jorre van Ast zelf. Aan het uiteinde zit dik schroefdraad waardoor de poten letterlijk in het blad kunnen worden gedraaid. De tafel is daardoor eenvoudig te demonteren en te verplaatsen en werd daarom Nomad gedoopt. De vernieuwing werd al in 2005 ingezet door zijn vader. Die besloot op het eeuwfeest van het bedrijf aan twaalf ietwat wilde ontwerpers carte blache te geven. Om ‘de ramen eens open te zetten’, zoals zijn zoon het omschrijft. Al kon de Slim Table van Bertjan pot, die uit deze actie voort vloeit, moeiteloos in de bestaande collectie worden opgenomen. Inmiddels is de ranke tafel uitgegroeid tot een bestseller van het bedrijf.

 

5 Arco-iconen

2013: Base, Jorre van Alst
2000: Frame, Burkhard Vogtherr
2008: Pivot, Shay Alkalay
2010: Sketch, Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich
2006: Slim, Bertjan pot

 

Bron van bovenstaande tekst: Jeroen Junte (tekst), Rob Jansen (productie), Eigenzinnig ontwerp uit Winterswijk, Eigen Huis & Interieur, afl. 1, Januari 2016.

Arco design meubelen: uniek design en uitmuntende kwaliteit

Met Arco kiest u voor unieke design meubelen van uitmuntende kwaliteit. Als duurzaamheid, originaliteit en optimaal comfort uw voorkeur hebben, dan maakt u met dit absolute topmerk een perfecte keuze waarmee u de inrichting van uw woning stijlvol compleet maakt. Plaisier Interieur behoort tot de grootste Arco leveranciers in de regio Rotterdam.

Vergroot uw woongenot met Arco tafels

Plaisier is met een gevarieerd modern aanbod en meer dan 120 jaar ervaring hét vertrouwde adres voor functionele design meubelen met een bijzondere uitstraling. U kunt in het assortiment onder meer rekenen op fraaie Arco tafels die staan voor hoogwaardig materiaalgebruik en elegante vormgeving. De collectie Arco tafels neemt een belangrijke plaats in binnen de design collectie van Plaisier Interieur. In de winkel in Ridderkerk kunt u met eigen ogen zien wat het betekent om met Arco tafels uw woongenot verder te vergroten en te genieten van het beste dat de meubelbranche u te bieden heeft!

Arco stoelen: comfortabel zitten op onweerstaanbaar design meubilair

Arco stoelen zijn een geraffineerde mix tussen comfortabel zitgenot en onweerstaanbaar designer meubilair. Met Arco stoelen geniet u van een fantastische uitstraling en veel duurzaam gebruiksgemak, zodat u op alle fronten de inrichting van uw huis optimaliseert. Alle Arco stoelen zijn gemaakt van stevige en prachtige ogende moderne materialen die goed tegen een stootje kunnen en lang mooi blijven. De collectie van Plaisier Interieur biedt u een ruime keuzemogelijkheid uit verschillende modellen met uiteenlopende ontwerpen en bekleding in diverse actuele kleuren die passen bij een trendy woninginrichting!

Een Arco tafel voor ieder moment en elk doel

In het assortiment van Plaisier vindt u een Arco tafel voor ieder moment en elk doel. Of u nu op zoek bent naar een prachtige salontafel, een praktische eettafel, leuke bijzettafeltjes of een degelijke Arco tafel om aan te werken; er is altijd een stijlvol model te vinden dat aan uw (kritische) wensen en eisen voldoet. Een Arco tafel staat voor luxueus woongenot waarbij messcherp design en functionaliteit elkaar gelijkwaardig ontmoeten. Zo creëert u in uw woning een leefomgeving met een schitterende ontspannen uitstraling!

Beleef Arco bij Plaisier en ontdek hoeveel stijl kan betekenen!

Bij Plaisier in Ridderkerk is de collectie Arco meubelen een belevenis op zich. Ontdek hoeveel stijl kan betekenen binnen het totaalplaatje van de zorgvuldig door u gekozen inrichting van uw woning en maak een eigentijds statement met uw persoonlijke keuze uit de afwisselende collectie van een zeer bijzonder design merk! Naast Arco vindt u in ons assortiment nog veel meer design merken.

 

Bekijk hier de folder van Arco

Wij scoren een 8.7/10 uit 450+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.