Menu
Openingstijden

Arco eettafels

Maak een keuze uit onze Arco eettafels en geef uw woonruimte of bedrijfsruimte een stijlvolle upgrade. Arco eettafels zijn met veel respect voor ambachtelijk meubelmaken vervaardigd. Vier generaties lang is de focus op kwaliteit en maatwerk een belangrijk onderscheidend element van dit Winterswijkse familiebedrijf gebleken. Een strakke vormgeving en smaakvolle afwerking zorgt dat een Arco eettafel in veel interieurs past.

Bij Plaisier Interieur vindt u de Arco eettafel die u zoekt! Benieuwd hoe uw nieuwe eettafel in uw interieur past? Onze deskundige interieurontwerpers voorzien u graag van een interieurontwerp!
Arco eettafels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De kwaliteit van Arco eettafels

Als u een Arco eettafel van dichtbij bekijkt, ziet u meteen dat u te maken heeft met een bijzonder meubelstuk. De strakke vormgeving zal onmiddellijk  in het oog springen, maar ook de smetteloze afwerking. Hier ziet u de kracht van écht ambachtelijk handwerk. Een Arco eettafel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en is gebouwd om vele jaren mee te gaan.  Arco weet al vier generaties lang dat kwaliteit voor veel gebruikers doorslaggevend is. Kwaliteitsdenken vindt u ook terug in de ontwerpfilosofie. Door de ingetogen en soms minimalistische vormgeving zijn eettafels van Arco met veel woningstijlen goed te combineren.

De duurzaamheid van Arco eettafels

Duurzaamheid komt bij een Arco eettafel op twee manieren tot uitdrukking. Allereerst is er de aantoonbare kwaliteit waardoor uw eettafel vele jaren in topconditie zal blijven. Daarnaast heeft Arco een focus op duurzaamheid bij de keuze voor leveranciers en productiemethodes. Uitsluitend hout dat ecologisch verantwoord wordt geteeld en verwerkt, komt in aanmerking. Bij het ambachtelijk meubelmaken heeft Arco oog voor milieueffecten van de eigen werkzaamheden. Verspilling van grondstoffen worden zoveel mogelijk voorkomen en als er milieuvriendelijke alternatieven voorhanden zijn, dan kiest deze fabrikant daar bewust voor.

De Arco Slim

De Arco Slim is een van de paradepaardjes van Arco. Deze minimalistisch vormgegeven eettafel is teruggebracht tot zijn essentie. U kunt de Arco Slim als rechthoekige eettafel bestellen, maar ook kiezen voor een rond model. Deze tafel is gecreëerd door de Nederlandse topontwerper Bertjan Pot, die onder meer de belangrijke Elle Decor International Design Award heeft gewonnen. Arco Slim tafels worden gemaakt van massief eikenhout en zijn in een aantal verschillende maten leverbaar. U heeft bovendien de keuze uit een aantal smaakvolle houttinten. Kijkt u in onze showroom ook zeker naar bijpassende eetkamerstoelen.

Ontdek Arco eettafels bij Plaisier

Als u uw eetkamer opnieuw wilt inrichten, nodigen wij u uit om langs te komen in onze grote showroom in Ridderkerk. Naast Arco eettafels hebben we bijpassende stoelen van Arco, maar ook van andere nationale of internationale topmerken, zoals Leolux, Rolf Benz, Vitra en Artifort. Laat u inspireren en vraagt u om advies van een van onze deskundige woonadviseurs. Ook voor een compleet interieurontwerp bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!