Openingstijden & Routebeschrijving

Arco meubelen

Arco meubelen worden op ambachtelijke wijze gemaakt, met een hoog kwaliteitsniveau, duurzaamheid, functionaliteit en stijlvolle uitstraling als belangrijkste pijlers. Het Nederlandse designmerk heeft een scherp oog voor moderne vormgeving en bijzondere details. Alle tafels, stoelen en kleinmeubelen worden in eigen fabriek in Winterswijk vervaardigd. Plaisier Interieur is één van de grootste Arco-leveranciers van de regio Rotterdam en maakt deel uit van Arco's selecte groep Seriously Partners. Kom langs in onze woonwinkel en kijk uw ogen uit.

Ontdek en ervaar onze Arco collectie met de mooiste Arco meubelen! U bent van harte welkom in onze showroom. Deskundig advies over Arco meubelen? Dan bent u aan het juiste adres!
Arco meubelen
Filteren

Andere categorieën:

 Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  De duurzaamheid van Arco meubelen

  Het familiebedrijf Arco bestaat sinds 1905 en stelt al vier generaties de liefde en het vakmanschap voor hout centraal. Elk meubelstuk wordt met toewijding en passie ontworpen en gemaakt, vanuit de gedachte dat Arco meubelen duurzaam zijn en een leven lang meegaan. Natuur, ambachtelijk vakmanschap en technologie worden geïntegreerd. Eind 2019 is al het bij de Arco meubelen gebruikte hout FSC- of PEFC-gecertificeerd en wordt alleen nog water-gedragen lak toegepast. Voor de Local Wood-collectie worden alleen Nederlandse boomstammen aangekocht, die wegens duurzaam onderhoud gekapt moeten worden.

  Topkwaliteit van Arco meubelen

  Arco meubelen staan voor uitmuntende kwaliteit. De collectie Arco kasten, tafels, stoelen en barkrukken onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Vooral hout in uitgebeende vormen en aardse, zachte kleuren, maar ook textiel, staal en beton. U kunt een leven lang genieten van de meubelen van het Nederlandse designmerk. Onze kwaliteit vertaalt zich in maatwerk, zodat het meubel volledig aan uw wensen voldoet en bij uw interieurstijl past. Plaisier Interieur verrast u met elegante tafels, stoelen én Arco kasten voor al uw boeken, tijdschriften, apparatuur, cd’s en kunstvoorwerpen.

  Veelzijdige Arco tafels

  Arco tafels blinken uit in veelzijdigheid, vorm en design. Een tafel neemt een centrale plaats in huis of kantoor in en is een dynamische plek, waar op en om allerlei activiteiten plaatsvinden. Arco ontwerpt, ontwikkelt en produceert tafels van Arco om te ontspannen, praten, werken, eten of lezen. U vindt bij Plaisier Interieur eettafels, vergadertafels, bijzettafels, salontafels, conferentietafels en boardroomtafels van Nederlandse klasse. No-nonsense tafels op maat met de juiste hoogte, lengte, breedte en afwerking, passend bij uw behoefte op het gebied van wonen en werken.

  Ontdek Arco meubelen bij Plaisier

  Met Arco meubelen voegt u kwaliteit, duurzaamheid en design aan uw woning of kantoor toe. Het brede en veelzijdige assortiment meubelen van dit Nederlandse merk bij Plaisier Interieur is een pure belevenis. Ontdek Arco meubelen bij Plaisier en ervaar hoeveel stijl betekent binnen uw wooninterieur. Met een keuze voor originele en eigentijdse Arco tafels, stoelen of kasten maakt u een statement op designgebied. Bij Plaisier Interieur vindt u nog veel meer design meubelen van andere bekende nationale en internationale designmerken.

  Kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag met uw keuze. Onze deskundige interieurontwerpers adviseren u graag en vertalen uw wensen naar een interieurontwerp.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 750+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.