Menu
Openingstijden

Arco tafels

Arco tafels zijn gemaakt voor ieder moment en elk doel. Ze zijn praktisch, no-nonsense en prachtig om te zien. Het Nederlandse designlabel ontwerpt en produceert designtafels van pure materialen, met een nauwkeurige afwerking. Het ambachtelijke vakmanschap straalt er vanaf. Bekijk snel het mooie aanbod bij Plaisier Interieur. U creëert met een tafel van Arco een dynamische plek om te eten, lezen, praten, ontspannen of werken.

Ontdek onze Arco tafels collectie! Kom langs in onze showroom om zelf een Arco tafel te ervaren. Deskundig advies over uw nieuwe Arco tafel? Wij helpen u graag!
Arco tafels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De hoogwaardige kwaliteit van Arco tafels

De tafel is het hart van uw woning of kantoor. Er vinden dagelijks tal van activiteiten op en rond de tafel plaats. Daarom maakt Arco tafels van hoge kwaliteit die aan de kritische wensen en eisen van de gebruiker voldoen. Elke tafel staat model voor luxe woon- of werkgenot, met een perfecte balans tussen functionaliteit en design. De vakmensen van Arco beschikken over de expertise en ervaring en maken gebruik van de nieuwste technologieën om toptafels te maken. Arco tafels op maat, want u wilt een tafel die naadloos aansluit bij uw wensen en woonstijl.

Duurzaamheid & Arco tafels

Een tafel van Arco is een tafel voor het leven. Ze worden op duurzame wijze gemaakt. Arco gebruikt vooral zorgvuldig geselecteerd Europees eikenhout, om de mooiste boomstammen voor de Arco tafels te kunnen gebruiken. Arco heeft sinds 2013 de Local Wood-collectie van Nederlands hout. De boomstammen moeten wegens duurzaam onderhoud worden gekapt. Knoesten en kleurverschillen worden geaccepteerd. Het Nederlandse merk gebruikt momenteel 75% gecertificeerd hout voor de Arco tafels en gebruikt zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, om het aantal transportbewegingen en de CO2-uitstoot te reduceren.

Arco Base: een basisstuk in huis

De Arco Base is, zoals de naam zegt, een basisstuk in huis. En veel meer dan dat. De stoere, no-nonsense tafel heeft een tafelblad van massief hout en poten van beton en massief eiken. Deze duurzame materialen kunnen tegen een stootje en gaan een leven lang mee. De designtafel wordt, net als alle andere tafels en stoelen van Arco, in eigen fabriek in Winterswijk vervaardigd. De Arco Base wordt op maat gemaakt en is bij Plaisier Interieur in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een rechthoekig, ovaal of rond tafelblad.

Ontdek Arco tafels bij Plaisier

Arco tafels nemen een centrale plek in het leven in. Het is een plek om samen te komen en aandacht voor elkaar te hebben. Alleen het beste is dan goed genoeg. Ontdek Arco tafels bij Plaisier. Kom langs in de grootste designwinkel van de regio Rotterdam om het aanbod te zien, te voelen en te ruiken. Ook voor deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Bij Plaisier Interieur vindt u nog veel meer design tafels van merken zoals Leolux, Montis, Linteloo en Vitra. U bent van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een tafel van Arco?
Een van de grootse specialiteiten van Arco? Tafels maken. Dit is namelijk vaak het middelpunt van een interieur waar veel tijd aan besteed wordt. Daarom is het belangrijk dat er voor ieders wensen een perfecte tafel is. Arco houdt zich bezig met het ontwerpen van unieke designer tafels die aan alle wensen kunnen voldoen.

Wat is er zo bijzonder aan het hout waar Arco meewerkt?
Arco fabriceert vanuit zijn eigen fabriek in Winterswijk. Bovendien werkt Arco alleen met lokaal hout. Dit betekent dat het hout uit Nederland of slechts 5 km verderop uit West-Duitsland wordt gehaald. Alle meubelen uit de Arco’s Local Wood collectie zijn 100% PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat al het hout komt uit duurzaam beheerde bossen. Wilt u meer weten over de producten van Arco? De Plaisier interieurontwerpers helpen u graag!

Wat is de levertijd van een Arco tafel?
Doordat Arco de productie volledig in eigen beheer heeft kan Plaisier Interieur Arco tafels al leveren tussen de 6 en 8 weken. In de showroom van Plaisier Interieur bent u instaat een groot deel van de collectie te bewonderen. Wilt u graag meer informatie over welke modellen er in onze showroom te vinden zijn? Neem dan eens een kijkje op de website.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!