Menu
Openingstijden

Artemide

Artemide werd in 1960 opgericht in Milaan, door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. Al sinds de oprichting hoort de lampenfabrikant tot de voorhoede van designverlichting. De lampencollectie omvat Italiaans design van internationaal gerenommeerde topontwerpers, onder wie oprichter Ernesto Gismondi zelf, die tekende voor meerdere iconische designlampen voor binnen en buiten. Artemide begrijpt wat mensen verwachten van licht en biedt unieke oplossingen gecombineerd met schoonheid en functionaliteit.

De grote collectie van Artemide bevat veel verschillende stijlen; van klassiek, elegant tot modern en kleurrijk. Bij Plaisier Interieur vindt u een groot gedeelte van de collectie van Artemide.
Artemide
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Italiaans design van Artemide

Bij Artemide stelt men zowel de gebruiker als de natuur centraal. Onder het motto The Human Light omvat de collectie lampen met een laag energieverbruik, die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Zo zoekt het bedrijf continu naar de ideale lichtkwaliteit met een minimaal energieverbruik. Dat levert soms heel verrassende en innovatieve verlichtingsconcepten op, waarbij vormgeving en functionaliteit in dienst van elkaar staan. Soms een uitbundige pendellamp, dan weer een minimalistisch statement waarin een klassieke vorm een hedendaags jasje krijgt. Of het nu gaat om warme sfeerverlichting of om een functionele bureaulamp, de keuze is meer dan uitgebreid.

De kwaliteit van Artemide

Behalve een brede keuze biedt de lampencollectie van Artemide u ook verlichtingsconcepten die zich onderscheiden door innovatie. In de geest van The Human Light werkt Artemide veel met LED-verlichting. Een andere innovatieve vondst is het gebruik van een app die u talrijke mogelijkheden biedt om de verlichting met uw smartphone of tablet naar uw eigen wensen in te stellen. Ook kunt u hiermee kiezen uit voorgeprogrammeerde lichtscenario’s. Deze scenario’s kunt u ook aanpassen naar uw eigen wens. Dit in combinatie met de tijdloze elegantie van de lampen levert een collectie op die ieder wat wils biedt.

Ontdek Artemide bij Plaisier

Ontdek Artemide bij Plaisier en laat u verwonderen door de vindingrijke combinaties van sprankelend Italiaans design en de innovatieve lichtconcepten. Zoals gezegd: zowel de gebruiker als de natuur staat centraal en dat vertaalt zich in een duurzame lampencollectie met oogstrelende ontwerpen die voldoen aan alle eisen die zowel deze tijd als uzelf aan lampen stellen.

Bestel uw nieuwe Artemide lamp online of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!