Menu
Openingstijden

Artemide hanglampen

Artemide hanglampen kunnen als kunstwerken beschouwd worden. In musea op het gebied van interieurdesign en moderne kunst kunt u lampen van Artemide bezichtigen. Het merk is beroemd geworden om de iconische designs die als ware klassiekers worden gezien in de interieurwereld. Deze prachtige creaties kunt u gelukkig ook zelf in huis halen.

De hanglampen van Artemide vindt u bij Plaisier Interieur. Bekijk ons online aanbod en bestel online, of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Artemide hanglampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het diverse aanbod aan Artemide hanglampen

Artemide is in Italië ontstaan, maar is tegenwoordig wereldwijd bekend. Dit is mogelijk door de samenwerking met beroemde designers, zoals Gio Ponti, Richard Sapper, Michele De Lucchi en meer. Hierdoor is een ruim aanbod ontstaan met lampen in verschillende stijlen. De collectie met Artemide hanglampen is erg uitgebreid. Prachtige ontwerpen sieren het assortiment, zoals de Mercury door Ross Lovegrove, Pirce door Giuseppe Maurizio Scutellà en Nur van Ernesto Gismondi. Doordat er veel variatie binnen het aanbod is, is er voldoende keuze. Op deze manier heeft u goed de ruimte om een hanglamp te vinden die past bij uw stijl.

Het prachtige design van Artemide hanglampen

Artemide hanglampen hebben een prachtig design. Dit is mogelijk doordat er veel zorg gedragen wordt aan het ontwerpproces. Er wordt niet alleen gewerkt met bekende ontwerpers. Er wordt ook samengewerkt met design scholen zodat nieuw talent ontdekt kan worden. Tijdens het ontwerpen wordt er ook gekeken naar manieren om de lampen te vernieuwen en verbeteren. Artemide werkt met een vakkundig Research & Development team om de innovatieve kant van het merk te waarborgen. Op deze manier kunnen hanglampen gecreëerd worden die niet alleen verbazen door de mooie designs, maar ook door de slimme technieken en moderne ideeën die hierin verwerkt zijn.

Ontdek Artemide hanglampen bij Plaisier

Bij Plaisier vindt u Artemide hanglampen van beroemde designers. Populaire lijnen met hanglampen zijn bij ons te koop. U kunt deze komen bezichtigen in onze woonwinkel, maar u kunt ook rondkijken op de website. We staan voor u klaar met een ruim aanbod met lampen die binnenkort al in uw woning kunnen schitteren.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!