Menu
Openingstijden

Artemide plafondlampen

Artemide plafondlampen trekken direct de aandacht. De lampen hebben prachtige designs die een verrijking zijn voor uw woning. Het licht dat afgegeven wordt geeft sfeer aan de ruimte. Het is dan ook goed te begrijpen dat Artemide wereldwijd een van de bekendste merken is op het gebied van licht.

Bij Plaisier Interieur vindt u de plafondlampen van Artemide. Bekijk ons online aanbod en bestel online, of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Artemide plafondlampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het Italiaanse design van Artemide plafondlampen

Artemide werd in 1960 opgericht in Italië door Ernesto Gismondi. Sindsdien is het merk bekend komen te staan om ‘The Human Light’ filosofie. Dit houdt in dat prachtige designs samen moeten gaan met innovativiteit, gebruiksvriendelijkheid en techniek. In de jaren dat het merk bestaat is er op regelmatige basis patent aangevraagd voor nieuwe ideëen. Artemide is namelijk altijd bezig met verbeteren en vernieuwen. Deze manier van denken heeft ervoor gezorgd dat de lampen van Artemide worden gezien als design iconen. Sommige ontwerpen worden zelfs in musea tentoongesteld. Dit maakt het aanzicht van Artemide plafondlampen in uw woning extra speciaal.

Het diverse aanbod aan Artemide plafondlampen

Artemide werkt nauw samen met designers over de hele wereld. Verschillende beroemde ontwerpers hebben hun creativiteit al gebruikt om Artemide plafondlampen te ontwikkelen. Een goed voorbeeld hiervan is de Mercury lijn van Ross Lovegrove. Deze lampen zijn erg populair en lijken ware kunstwerken te zijn. Naast de samenwerking met bekende designers, is er ook ruimte voor jong talent. Artemide organiseert workshops met design scholen om nieuwe talenten te ontdekken. Op deze manier kan er regelmatig een frisse blik geworpen worden op de ontwerpen. Dit resulteert in een gevarieerde collectie waarin verschillende stijlen te vinden zijn.

Ontdek Artemide plafondlampen bij Plaisier

Bij Plaisier vindt u Artemide plafondlampen in het assortiment. U bent van harte welkom om deze in onze design woonwinkel te komen bezichtigen. Natuurlijk kunt u ook altijd rustig rondkijken op de website. Wilt u meer informatie over de plafondlampen? Dan staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!