Menu
Openingstijden

Artemide vloerlampen

Artemide vloerlampen hebben prachtige designs die een echte toevoeging zijn aan uw woning. Het merk Artemide richt zich al zo’n 60 jaar op het maken van innovatieve lampen. In samenwerking met verschillende designers worden er geweldige ontwerpen gemaakt. Dit resulteert in een gevarieerde collectie met echte blikvangers van hoge kwaliteit.

De vloerlampen van Artemide vindt u bij Plaisier Interieur. Bekijk ons online aanbod en bestel online, of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Artemide vloerlampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het ruime aanbod aan Artemide vloerlampen

Doordat Artemide al in de jaren ‘60 is opgericht, heeft het merk veel ervaring. In al die jaren zijn ze druk bezig geweest om prachtige lampen te ontwerpen. Beroemde designers hebben hun talent gebruikt om de collectie van Artemide aan te vullen. Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina hebben de Tolomeo vloerlampen bedacht. Dit zijn tegenwoordig echte klassiekers. Andere geliefde lijnen zijn bijvoorbeeld de Melampo van Adrien Gardère en de Cadmo van Karim Rashid. De variatie is opvallend aan de collectie met Artemide vloerlampen. Dit is mogelijk doordat verschillende ontwerpers de kans krijgen om hun stempel te drukken op de collectie.

Het fraaie design van Artemide vloerlampen

Artemide staat vooral bekend om ‘The Human Light’ filosofie. Het merk begrijpt dat prachtige designs zeker gewaardeerd worden, maar dat kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid even belangrijk zijn. De Artemide vloerlampen zijn daarom een combinatie van design, techniek en innovatie. Er wordt samengewerkt met bekende designers, maar ook jonge talenten worden ingezet. Tijdens het ontwerpen wordt er rekening gehouden met de technische aspecten van de lampen en wordt er gezocht naar manieren om te verbeteren. Op deze manier ontstaat er een collectie waar veel aandacht aan detail is besteed. U weet dan ook zeker dat u vloerlampen van hoge kwaliteit in huis haalt.

Ontdek Artemide vloerlampen bij Plaisier

Variatie is erg belangrijk in de collectie van Artemide. Dit ziet u ook terug in het aanbod bij Plaisier. Bent u geïnteresseerd in Artemide vloerlampen voor uw woning of bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven u graag meer informatie over de lampen van Artemide.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!