Menu
Openingstijden

Artemide wandlampen

Artemide wandlampen zijn echte blikvangers. Artemide bestaat al 60 jaar en heeft in die tijd bewezen veel verstand van design te hebben. Tegenwoordig zijn de ontwerpen van dit merk zelfs in musea te bewonderen! Gelukkig is het ook mogelijk om in uw eigen woning te genieten van de producten van Artemide.

Bij Plaisier Interieur vindt u de wandlampen van Artemide. Bekijk ons online aanbod en bestel online, of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Artemide wandlampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het diverse aanbod aan Artemide wandlampen

Artemide is in 1960 ontstaan. In de jaren sinds de oprichting heeft het merk een uitgebreide collectie opgebouwd, waaronder ook een assortiment met Artemide wandlampen. Tegenwoordig is het een van de bekendste merken ter wereld op het gebied van licht. Lampen van Artemide worden gezien als design iconen. Sommige lampen zijn echte klassiekers geworden. Deze hebben een plaats in verschillende musea verdiend. De lampen kunnen dan ook gezien worden als kunstwerken. Natuurlijk zijn de wandlampen ook erg functioneel en van hoge kwaliteit. Ze geven een mooi, sfeervol licht aan uw woning.

Het innovatieve design van Artemide wandlampen

Bij het design van de Artemide wandlampen worden veel succesvolle designers betrokken. Er worden ook regelmatig workshops gegeven om nieuwe talenten te vinden die een frisse blik op het merk kunnen werpen. Er wordt altijd nagedacht over manieren om verlichting nog beter te maken. Regelmatig wordt er patent aangevraagd om een innovatief idee de wereld in te helpen. Op deze manier worden er steeds weer vernieuwende, moderne lampen gecreëerd. Hierdoor weet u zeker dat er goed nagedacht is over het ontwerp van de wandlampen die in uw woning kunnen pronken.

Ontdek Artemide wandlampen bij Plaisier

Bent u benieuwd geworden naar Artemide wandlampen? Bij Plaisier vindt u een gevarieerde Artemide collectie. Er zijn ontwerpen beschikbaar in verschillende stijlen. Zo is er voldoende keuze om een lamp naar wens te vinden. Kijk op uw gemak rond op de website of kom langs in onze showroom om de lampen te bezichtigen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!