Menu
Openingstijden

Artifort fauteuils

Artifort fauteuils trekken thuis, in directiekamers of ontvangstruimtes direct de aandacht. De naam van dit internationaal bekende Nederlandse merk zegt het duidelijk, een krachtige combinatie van kunst en kwaliteit met comfort. Wij zijn erg trots op onze collectie Artifort fauteuils van topdesigners waarmee u een aanschaf voor het leven doet.

Bij Plaisier Interieur vindt u de mooiste fauteuils uit de Artifort collectie. U bent van harte welkom in onze showroom!
Artifort fauteuils
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Een Artifort fauteuil straalt puur vakmanschap uit

De Artifort fabriek in Schijndel heeft een geschiedenis van bijna 130 jaar meubelmaken en heeft altijd vooraan gestaan bij innovaties in constructie en stoffering. De technologie is up-to-date en nieuwe medewerkers krijgen een grondige interne training. Elke Artifort fauteuil  wordt volledig opgebouwd vanaf de constructie en voorzien van schuim en rubber voor perfecte steun en comfort. Voor de bekleding heeft u keuze uit talrijke kleurige kwaliteitsstoffen of hoogwaardig leer. Een Artifort fauteuil gaat meerdere generaties mee, eventueel met nieuwe bekleding, een duurzame aanschaf dus.

Elke Artifort fauteuil is van een toonaangevende ontwerper

Een Artifort fauteuil is altijd ontworpen door een topdesigner. Misschien houdt u van kunstzinnige retro designs zoals de Tulip familie, de Tongue of Ribbon van Pierre Paulin of prefereert u de schelpvormige F510.  Moderne klassiekers zijn de harmonieuze Apollo of Kalm van Patrick Norguet, de eigenzinnige ronde Vega van Jasper Morrison of de karaktervolle Bras van Khodi Feiz. De designers hebben prestigieuze awards ontvangen ent hun iconische ontwerpen sieren internationale musea. U schaft met een Artifort fauteuil dus tegelijk een fraai sculptuur en een comfortabel zitmeubel aan.

De Artifort Orange Slice lacht u altijd toe

Een echte designklassieker van Pierre Paulin is de Artifort Orange Slice uit 1960. De twee identieke schelpen doen denken aan sinaasappelschijven. Door speciale buigtechnieken is het alsof deze iconische fauteuil  omkrult en altijd een glimlach heeft. Het speelse retro onderstel versterkt deze vrolijke uitstraling. In een groepje lijkt de  Artifort Orange Slice vanuit iedere invalshoek een andere vorm te krijgen. Hij voldoet aan Paulin’s belangrijkste doelstelling dat een stoel je altijd moet beschermen. De Orange Slice kunt u bestellen in twee zithoogtes en allerlei kleuren, stofsoorten en leer. U kunt hierbij ook een bijpassend voetenbankje bestellen.

Ontdek Artifort fauteuils bij Plaisier

Bent u benieuwd naar deze iconische Artifort fauteuils voor uw huis of bedrijf? Kom dan naar onze inspirerende design woonwinkel in Ridderkerk tijdens de openingstijden of op afspraak. Onze deskundige interieurontwerpers geven u graag advies over uw nieuwe Artifort fauteuil. Voor meer informatie kunt u ons altijd telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website bereiken.

Veelgestelde vragen

Wat is er zo bijzonder aan een Artifort fauteuil?
Een Artifort fauteuil staat voor puur vakmanschap waarbij elke fauteuil met oog voor detail wordt geproduceerd. Alle Artifort fauteuils zijn niet alleen unieke design objecten ze zijn namelijk ook uiterst comfortabel en bieden perfecte steun. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit comfort? Kom dan eens proef zitten bij Plaisier Interieur!

 

Waar kan ik terecht met vragen over een Artifort fauteuil?
Een Artifort fauteuil is een duurzaam meubelstuk vandaar ook het belang om deze met zorg uit te kiezen. Bij Plaisier Interieur werken ervaren interieurontwerpers die u uitgebreid kunnen adviseren.

 

Wat is de levertijd van een Artifort fauteuil?
De gemiddelde levertijd voor een Artifort fauteuil is 8 weken. Echter biedt Artifort ook een snel leverprogramma voor een aantal modellen. De levertijd bedraagt dan slechts enkele weken. Wilt u graag een nog snellere levertijd? Plaisier Interieur als een van de grootste Artifort dealers gaat geen uitdaging uit de weg!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!