Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Artifort stoelen

Artifort stoelen stelen onmiddellijk de show, zowel bij u thuis als in een zakelijke omgeving. Een Artifort stoel wordt in Nederland vervaardigd op ambachtelijke wijze. Artifort besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van zijn materialen en werkt graag samen met internationaal beroemde industriële ontwerpers. Bij Plaisier vindt u een grote collectie Artifort stoelen en mag u gedegen advies verwachten.

Kom langs in onze showroom en bekijk de mooiste Artifort stoelen! Deskundig advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze interieurontwerpers helpen u graag!
Artifort stoelen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De kwaliteit van een Artifort stoel

Artifort, ooit begonnen als meubelmaker in Maastricht, bestaat al ongeveer 125 jaar. Elke Artifort stoel ondergaat tijdens het fabricageproces een aantal goed gecontroleerde stappen, zodat te allen tijde de kwaliteit gewaarborgd blijft. Artifort maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en kent een zeer goed systeem van kwaliteitsbewaking. Uw Artifort stoel is een investering voor langere tijd. Als u plaatsneemt, voelt u eventuele spanningen uit u wegglijden en merkt u dat uw lichaam op de juiste wijze ondersteuning krijgt. Daarnaast zult u ook genieten van de fraaie vormgeving en de artistieke uitstraling van een echte designstoel.

Plaisier: showroom met de meeste Artifort stoelen van Nederland

Artifort heeft goede relaties met een aantal grote ontwerpers, zoals Kodi Feiz, René Holten, Jasper Morrison en Anderssen & Voll. Naast de input van de eigen ontwerpafdeling is met name de inbreng van talentvolle ontwerpers de basis geworden voor een verrassend en innovatief assortiment. Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om snel een keuze te maken voor een nieuwe Artifort stoel. Wij vinden het verstandig dat u bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel verschillende modellen zelf kunt uitproberen en hun kwaliteit kunt ervaren. Plaisier heeft een uitgebreide showroom in Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam. Hier vindt u de meeste Artifort stoelen van Nederland op één plek.

De Artifort Shark

Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de Artifort Shark, een stoel die ontworpen is door de talentvolle René Holten. Deze Nederlandse ontwerper won onder andere de Dutch Industrial Design Prize en de Good Industrial Design Award. Als u de Artifort Shark bekijkt, ziet u hoe goed de naam gekozen is. Gezien vanaf zowel de voorkant als zijkant lijkt de stoel op het hoofd van een haai, met opengesperde bek. Deze zeer comfortabele stoel kunt u in een aantal kleuren bestellen, met een sledeonderstel of met vier ranke metalen poten.

Ontdek Artifort bij Plaisier

Als u uw interieur een stilistische upgrade wilt geven, heeft u inspiratie en advies nodig. Dit is exact wat u van Plaisier Interieur kunt verwachten. Komt u zeker eens langs in onze showroom. Onze ervaren medewerkers zijn u graag van dienst bij het uitzoeken van uw nieuwe Artifort stoel.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt een Artifort stoel?
Artifort ontwerpt en produceert uiterst comfortabele en stijlvolle stoelen. Maar misschien nog wel belangrijker is de hoogstaande kwaliteit van de gebruikte materialen. Alle materialen zijn met zorg samengesteld om zo deze kwaliteit te blijven garanderen.

Waar kan ik terecht als ik een Artifort stoel wil uitproberen?
Artifort is beschikbaar bij verschillende verkooppunten verspreid over heel Nederland. Plaisier Interieur is één van de grootste gekwalificeerde Artifort dealers van Nederland. Hierdoor weet u zeker dat u uitstekend geadviseerd kan worden. Bij Plaisier Interieur kunt u extra veel Artifort stoelen bekijken en uitproberen, kom eens langs in onze winkel!

Wat is de levertijd van een Artifort stoel?
Plaisier Interieur kan een aantal modellen al binnen vier weken bij u thuis afleveren! Aangezien Artifort alle kennis en vakmanschap in huis heeft is het mogelijk om al hun producten volledig in eigen beheer te produceren. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en daarbovenop vaak ook nog een snelle levertijd!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1200+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine