Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Artifort tafels

Artifort tafels vallen op door hun eenvoudige en haast minimalistische vormgeving. Ze geven uw woonruimte een tijdloze charme. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te combineren in diverse woonstijlen. Kijkt u vooral goed naar de subtiele details. Door de uitstekende kwaliteit kunnen Artifort tafels ideaal toegepast worden in zowel huiselijke omgeving als werkomgeving.

Plaisier Interieur levert u Artifort salontafels, bijzettafels en eet- of werktafels. Neem een kijkje in onze collectie!
Artifort tafels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Multifunctionele Artifort tafels

Artifort is een Nederlandse designleverancier die meer dan 125 jaar geleden in Maastricht werd opgericht. In het assortiment van Artifort vindt u naast tafels ook banken, fauteuils en barkrukken. Elk meubelstuk van Artifort is speciaal ontworpen en bij de fabricage speelt handwerk een grote rol. Veel internationaal beroemde ontwerpers hebben hun bijdrage geleverd aan de huidige collectie. U kunt Artifort tafels en ander meubilair onder meer terugvinden in de permanente collecties van het MOMA in New York en Centre Pompidou in Parijs. Als u een grote en lange Artifort tafel wilt, die u zowel als eettafel of werktafel wilt gebruiken, nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Ridderkerk. Onze adviseurs helpen u graag!

Artifort salontafels en bijzettafels

Met Artifort salon- en bijzettafels geeft u uw zithoek een smaakvolle ambiance. U heeft de keuze uit tijdloos vormgegeven modellen waarbij ofwel rechte en strakke lijnen , ofwel charmant afgeronde vormen de boventoon voeren. Artifort maakt bij de fabricage de bewuste keuze om alleen gemakkelijk te onderhouden en slijtvaste materialen te gebruiken. Als u uw zithoek compleet wilt maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres: de grootste Artifort dealer van Nederland.

De Artifort Balans tafel

Wij vragen uw speciale aandacht voor de Artifort Balans. Deze charmante tafel is ontworpen door de Amerikaans-Iraanse ontwerper Khodi Feiz. Feiz heeft in zijn carrière onder andere de Red Dot Design Award gewonnen, een felbegeerde onderscheiding op het gebied van industrieel ontwerpen. De Artifort Balans heeft twee zeer opvallende stijlelementen. Allereerst zijn de ronde voet en het tafelblad bijna gelijk in grootte. Daarnaast is de tafelpoot zowel onderaan als bovenaan afgerond. Dit wekt de illusie dat zowel de tafelpoot als het tafelblad zweven. Plaisier levert de Artifort Balans in een aantal aantrekkelijke kleurstellingen.

Ontdek Artifort tafels bij Plaisier

Laat u inspireren door het innovatieve en kwalitatief zeer goede assortiment van Artifort. Komt u eens langs in onze showroom en beoordeelt u de kwaliteit van Artifort ter plekke. Onze interieurontwerpers nemen graag de tijd om samen met u uw zithoek volledig in te richten en u van deskundig advies te voorzien.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.