Menu
Openingstijden

Artisan

Bij Plaisier Interieur vindt u diverse Artisan meubelen. In de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken kunt u op uw gemak langskomen en de Artisan meubelen bekijken en testen. Daarnaast voorzien de interieuradviseurs u graag van informatie om zo tot het gewenste meubel te komen dat uitstekend past in uw interieur. Met de kennis van de Interieuradviseurs kunt u rekenen op deskundig advies.
Artisan
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Artisan: voor échte houtliefhebbers

De meubelen van Artisan worden vormgegeven door regionale ontwerpers uit Bosnië. Deze regionale ontwerpers hebben allemaal dezelfde passie, hout. De meubels worden met de hand gemaakt van massief hout. Dit gebeurd al meer dan 50 jaar. De creaties van Artisan zijn herkenbaar door hun fraaie vormgeving met oog voor comfort en kwaliteit. Het vakmanschap en de passie voor hout druipen er vanaf. Maak kennis met Artisan: voor de échte houtliefhebbers! Het merk onderscheidt zich door het gehele proces met de hand te doen. Alle meubelen zijn met de handgemaakt.

Artisan
Artisan Neva stoel

Filosofie van Artisan

Artisan staat bekend om haar passie voor hout. Dit draagt het merk graag uit naar u. Omdat Artisan houdt van hout, werkt zij met de beste regionale en globale ontwerpers die precies weten hoe de expertise wordt omgezet in een waardige visie. Daarnaast is de belangrijkste productietool de handen van de ambachtslieden, de meesters die de visie van de ontwerpers omzetten in uniek handwerk. Omdat het leven en hout met elkaar verbonden zijn, is hout letterlijk het leven voor Artisan. Daarom maakt het merk gebruik van hout uit hernieuwbare bronnen, die milieuvriendelijk zijn. Vanaf de boom tot aan uw Flow tafel of Mela stoel, het hout is gegarandeerd van topkwaliteit vanwege de individuele benadering.

Kwaliteit en vakmanschap

In Bosnië werken de beste houtbewerkers ter wereld. De specialistische kennis over handmatig hout bewerken hebben zij de afgelopen tientallen jaren opgedaan. Artisan is begonnen met produceren voor Nederlandse en Britse ontwerpers. Na deze ervaringen zijn ze een eigen collectie gaan maken, wat een groot succes is geworden. Inmiddels is de Artisan fabriek uitgegroeid tot de meest exporterende houtfabriek van Bosnië en worden de meubelen in heel de wereld verkocht.

Artisan bij Plaisier Interieur

In de winkel van Plaisier Interieur vindt u verschillende tafels, stoelen en lampen van de Artisan collectie. In de showroom vlakbij Rotterdam kunt u alle meubels bekijken en testen. Daarnaast geven wij u graag advies over de beste opties passend bij uw interieur. Bekende Artisan meubelen zijn de Artisan Latus en de Artisan Neva stoelen en tafels.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!