Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Artisan stoelen

Een tijdloze, charmante en stijlvolle uitstraling, dat mag u verwachten van Artisan stoelen. Stoelen van het Bosnische merk Artisan worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Bij het productieproces speelt ambachtelijk en traditioneel meubelmaken nog een zeer grote rol.

Neemt u een kijkje in ons aanbod en kom langs in onze showroom. Onze interieurontwerpers staan voor u klaar!
Artisan stoelen

Andere categorieën:

 

Artisan stoelenSluit filter

  Prijs

  Merken

   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 120 jaar ervaring
   7000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   De ambachtelijke kwaliteit van Artisan stoelen

   Artisan uit Bosnië-Herzegovina staat bekend om zijn zeer degelijke kwaliteit. Geboren uit een traditionele meubelmakerij die al vijftig jaar successen heeft gevierd, heeft dit merk in korte tijd een grote schare internationale fans gewonnen. Als u Artisan stoelen bekijkt, ziet u de zeer goede afwerking, die luxe en exclusiviteit uitstraalt. Neemt u plaats, dan ervaart u veel zitgenot en voelt u hoe stabiel en solide uw stoel is. Voor Artisan stoelen worden de beste houtsoorten geselecteerd en elke stap in het productieproces moet aan strenge internationale kwaliteitseisen voldoen.

   De sierlijke vormgeving van Artisan stoelen

   De vloeiende lijnen van veel Artisan stoelen zorgen voor een gestroomlijnd uiterlijk, dat op veel mensen charmant en sierlijk overkomt. De vormgeving van Artisan stoelen is niet alleen aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Als u plaatsneemt, voelt u hoe stevig en gebalanceerd uw stoel is. Leunt u achterover, dan ervaart uw lichaam ondersteuning op die plekken waar het nodig is. Daar ligt de kracht van de smaakvolle ontwerpen van de eigen en ingehuurde meubeldesigners van Artisan: elk ontwerp is een mooie synthese van ergonomie en esthetiek. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde houtsoort? Veel Artisan stoelen kunt u in meerdere houtsoorten bestellen.

   Ontdek Artisan stoelen bij Plaisier

   Bij Plaisier Interieur vindt u de stoelen van Artisan. Wilt u de kwaliteit en de schoonheid van het assortiment van Artisan zelf ervaren, komt u dan eens langs in onze uitgebreide showroom in Ridderkerk. Onze interieurontwerpers voorzien u graag van advies en geven door middel van een interieurontwerp advies op maat. U bent van harte welkom.

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
   Kom langs in onze showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 120 jaar ervaring
   7000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.