Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Artisan tafels

Artisan tafels staan bekend om hun tijdloze charme, hun solide afwerking en de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen. Tafels en andere meubelstukken van het Bosnische Artisan worden met veel aandacht en ambachtelijke precisie geproduceerd. Als u een stijlvolle tafel zoekt voor uw woning of voor een zakelijke omgeving, biedt Artisan u meer dan voldoende keuze.

Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom en laat u adviseren door een van onze interieurontwerpers!

Artisan tafels

Andere categorieën:

 

Artisan tafelsSluit filter

  Prijs

  Merken

   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 120 jaar ervaring
   7000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   De ambachtelijke kwaliteit van Artisan tafels

   Voor de fabricage van Artisan tafels komen uitsluitend de beste houtsoorten en andere materialen in aanmerking. Al vijftig jaar werkt Artisan volgens de beste tradities van het ambachtelijk meubelmaken, waarbij ook moderne technieken hun ingang hebben gevonden. Artisan tafels worden volledig handmatig gemaakt en afgewerkt. Bekijk onze Artisan tafels van dichtbij en let u vooral op de smaakvolle details. Artisan werkt volgens de strengste kwaliteitsnormen en garandeert dat u vele jaren van uw aankoop kunt genieten.

   De vormgeving van Artisan tafels

   Artisan tafels worden niet alleen door de eigen ontwerpers en meubelmakers vormgegeven. Het bedrijf werkt ook graag samen met internationaal bekende meubeldesigners zoals Michael Schneider en Gabriela Bellon. Bent u op zoek naar charme met een tijdloos karakter? Artisan heeft tafels in diverse maten en vormen, die alle gemakkelijk in te passen zijn in verschillende woonstijlen. Maakt u een keuze uit strak vormgegeven tafels van Artisan, of kijkt u eens naar de meer organische en vloeiende ontwerpen, die een meer romantische uitstraling hebben. Gebruik uw Artisan tafel als basis voor uw zithoek of eetkamer en zoek in onze collectie naar bijpassende sofa’s en stoelen. Onze interieurontwerpers helpen u graag met het vinden en samenstellen van uw nieuwe Artisan tafel!

   Ontdek Artisan tafels bij Plaisier

   Artisan is een merk dat u echt van dichtbij moet bekijken. De prachtige details van de Artisan tafels kunt u het beste met eigen ogen bewonderen. Wilt u ze zelf beoordelen? Komt u dan eens langs in de showroom van Plaisier in Ridderkerk. Onze productspecialisten staan u met raad en daad bij.

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
   Kom langs in onze showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 120 jaar ervaring
   7000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.