Menu
Openingstijden

Auping kussens

Wat is fijner dan ontspannen naar bed gaan na een lange dag? Auping hoofdkussens bieden u hiervoor optimale comfort gedurende de nacht. Een goede nachtrust draagt namelijk bij aan een uitgerust lichaam. Welke slaaphouding u ook aanneemt, Auping biedt kussens voor iedere soort slaper.

Wilt u graag advies een van onze Auping specialisten? Kom eens langs in onze showroom of neem contact op met een van onze experts of interieurontwerpers.
Auping kussen
Auping kussensSluit filter

Prijs

Merken

  Filteren
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

  Een Auping kussen voor elke slaaphouding

  Uw slaaphouding is van belang bij het kiezen van een Auping kussen. Bent u een zijslaper, dan ligt de druk voornamelijk op uw schouders. De ruimte tussen uw hals en schouder dienen zo goed mogelijk gevuld te worden, zodat uw nek goed ondersteund wordt. Ook comfort is belangrijk. Houdt u van een koel en vormvast kussen? Dan past de Auping Cloud het beste bij u.

   

  Bent u een rugslaper? Uw kussen dient dan uw nek goed te ondersteunen, zodat uw wervelkolom recht blijft liggen. Rugslapers hebben vaak een steviger en dunner kussen nodig. Hierbij sluiten de Auping Cloud en de Auping Dew het beste aan.

   

  Ligt u het liefst op uw buik? Hierdoor kom er veel spanning op uw nek te staan. Een laag en soepel kussen is hierbij de beste optie, omdat uw nek op deze manier in de meest natuurlijke houding ligt. De Auping Cloud met een hoogte van 8 cm is voor u een goede optie. Wilt u graag uw kussen kunnen opschudden, dan is de Auping Dew of de Auping Nest wellicht iets voor u.

  Stem uw Auping kussen af op het matras

  De hardheid van uw matras is belangrijk in het maken van een keuze van uw Auping kussen. Als u heerlijk wegzakt in uw matras, dan heeft u een minder stevig kussen nodig. Heeft u een harder matras, dan heeft u juist wel een steviger kussen nodig. Indien u een matras met een schouderzone heeft, waarbij uw schouders wegzakken in het matras, dient u een zachter kussen te hebben. Hiermee voorkomt u namelijk dat uw nek in een knik gaat liggen.

  Auping houdt overal rekening mee

  Heeft u allergieën of luchtwegproblemen? Daar heeft Auping rekening mee gehouden in de ontwerpen van de kussens. De Auping Nest is dan iets voor u. Dit model draagt namelijk het Nomite-label, wat inhoudt dat de buitenzijde van de Nest op zo’n manier is dicht geweven, dat het niet mogelijk is dat huismijt binnendringt.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
  Plaisier Interieur
  7.000m2 showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Plaisier AvantGarde
  Design Boutique
  Mariniersweg 84a
  3011 NT, Rotterdam
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Deskundig interieuradvies bij Plaisier
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
  Ontvang ons nieuwste magazine!

  Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!