Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Auping spiraalbodems

Een goed matras is niet alles wat er nodig is om een goede nachtrust te krijgen. Het matras moet ondersteunt worden, zodat u ook de beste ondersteuning krijgt. De Auping spiraalbodems zijn gemaakt om deze ondersteuning te bieden en daarmee het beste uit uw bed te halen. Zo krijgt u gegarandeerd heerlijke nachten op uw nieuwe bed.

Deskundig advies nodig over welke Auping spiraalbodem perfect op uw wensen aansluit? Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze interieurontwerpers!
Auping spiraalbodems bij Plaisier
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De excellente kwaliteit van Auping spiraalbodems

Een goed matras heeft een geweldige bodem nodig. Beter dan de Auping spiraalbodems wordt het niet. De kwaliteit van deze spiraalbodems zijn spectaculair. De bodems zijn gemaakt van gevlochten staal. Dankzij het staal is de bodem ontzettend stevig en geeft het precies de goede ondersteuning, die uw lichaam nodig heeft. Dat komt doordat de staal dwars gespannen is. Er zijn daardoor wel 10.000 ondersteuningspunten. De kwaliteit van de staal is zo goed, dat u de rest van uw leven van deze fijne spiraalbodem kunt genieten. Wist u dat u de spiraalbodem ook elektrisch verstelbaar kunnen zijn? Vraag hier naar in onze winkel. Onze interieurontwerpers helpen u graag.

Auping spiraalbodems en hun duurzaamheid

De Auping spiraalbodems zijn gevlochten en daardoor voor een groot gedeelte open. De stevigheid van het staal maakt de ondersteuning perfect. Ondanks het stevige staal, zorgt de Auping spiraalbodem ervoor dat het matras voor 80% open ligt. Dat zorgt voor een goede ventilatie van het matras. Dankzij deze ventilatie kan een matras goed luchten en gaat hij daardoor jaren langer mee. Het is fijn en duurzaam om lang van uw nieuwe matras te kunnen genieten. Daarnaast kunt u door de kwaliteit van het staal levenslang van uw nieuwe spiraalbodem profiteren. Auping vindt duurzaam erg belangrijk. Dat vindt u niet alleen terug in de lengte van de Auping spiraalbodems en matrassen, maar ook in de materialen die Auping gebruikt. Auping blijft innoveren en maakt steeds meer gebruik van gerecycled materiaal.

Ontdek de Auping spiraalbodems bij Plaisier

Ontdek de Auping spiraalbodems bij Plaisier Interieur. Onze interieurontwerpers geven u graag deskundig advies over de perfecte spiraalbodem voor u. We kijken samen met u naar de spiraalbodem die u de juiste ondersteuning biedt. Wij helpen u graag met het vinden van de spiraalbodem die uw slaapcomfort en nachtrust optimaliseert! Kom langs in onze showroom of neem contact op meet een van onze interieurontwerpers.

Veelgestelde vragen

Wat is er zo bijzonder aan een spiraalbodem van Auping?
De spiraalbodems van Auping bestaan uit dwars gevlochten staal. Dit staal zorgt voor een optimale ondersteuning. Door het dun gevlochten staal zijn de spiraalbodems van Auping uniek in zijn soort, ze laten namelijk nog 80% lucht door. Dit zorgt voor een optimale ventilatie wat weer de levensduur van uw matras verlengt.

Wat is het verschil tussen een Auping Smart base en een normale spiraalbodem?
De normale Auping spiraalbodem is al het topstuk van alle spiraalbodems, echter doet de Auping Smart base daar nog een stapje bovenop. De Auping Smart base is namelijk elektrisch verstelbaar. De Auping Smart base bevat drie variaties de 1M, 2M en 3M. Waarbij 1M alleen de voeten en rug verstelbaar zijn en bij de 3M ook het hoofd en kniegedeelte verstelbaar zijn. Kom langs bij Plaisier Interieur om dit verschil te ervaren!

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een Auping spiraalbodem?
Een Auping spiraalbodem is geproduceerd van hoogwaardige materialen en heeft een levenslange levensduur. Daarom is het belangrijk uw spiraalbodem met zorg uit te kiezen. Bij Plaisier Interieur werken ervaren specialisten die u hierbij kunnen helpen. Laat u adviseren door onze ervaren interieurontwerpers!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1125+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine