Openingstijden & Routebeschrijving

Bonaldo

Bonaldo is een Italiaans merk wat al meer dan 80 jaar bestaat. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd in Italië door hun eigen team van design experts.

Het productieproces van Bonaldo is geperfectioneerd door de jaren heen, maar is haar originele waarden niet verloren.

Creativiteit, kwaliteit en innovatie staan altijd hoog in het vaandel bij Bonaldo. Dat zie je bij ieder product uit de Bonaldo collectie: vaak subtiel aanwezig, soms opvallend. Bij Plaisier Interieur vindt u de bekenste smaakmakers uit de collectie van Bonaldo.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Bonaldo in de design geschiedenis

In de afgelopen 80 jaar heeft Bonaldo zonder twijfel bijgedragen aan een stukje design geschiedenis. Het opvouwbare bed, wat een grote rol gespeeld heeft in de groei van Bonaldo, het innoveren van het productieprocess van stalen buizen en de eerste slaapbank die naast functioneel ook nog eens als  interieur object kon worden ingezet zijn hier goede voorbeelden van.

Innoverende meubels bij Bonaldo

Dankzij de kundigheid binnen het bedrijf, heeft Bonaldo vele verschillende technieken, ontwerpen en materialen kunnen onderzoeken. Zo wordt er in de ontwerpen van bijvoorbeeld Bonaldo stoelen, Bonaldo banken en Bonaldo tafels gebruikt gemaakt van hout tot steen, van glas tot metaal en van stof tot hi-tech materialen. Daarnaast werkt Bonaldo samen met meer dan 20 ontwerpers, waaronder Carlo Bartoli, Karim Rashid, Mauro Lipparini, Alain Gilles, Ryosuke Fukusada. Het belangrijkste aspect van deze innovatie is dat Bonaldo naar een toekomst toe werkt waarbij het een leidende rol heeft in de wereld van interieur ontwerp voor de komende jaren.

Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.