Menu
Openingstijden

Bree's New World eetkamerstoelen

Met Bree's New World eetkamerstoelen geeft u uw eetkamer een charmante en moderne uitstraling. Bekijk de collectie eettafelstoelen van Bree's New World online bij Plaisier Interieur. Wij bieden u veel verschillende modellen stoelen in diverse kleuren. Kies voor Bree's New World eetkamerstoelen bij een eettafel van hetzelfde merk of van een van onze andere topmerken.

Bij Plaisier Interieur vindt u de eetkamerstoelen van Bree's New World. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom. Onze interieurontwerpers helpen u graag!
Bree's New World eetkamerstoelen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De kwaliteit van Bree's New World eetkamerstoelen

Bree’s New World bestaat al sinds 1897, toen het begon als Stoomtimmerfabriek De Akerboom. Al ruim een eeuw staat de familie De Bree aan het hoofd van hun firma, dat inmiddels is uitgegroeid tot een Nederlandse leverancier van topklasse meubilair. De focus van Bree’s New World ligt op veelzijdigheid, een onbesproken kwaliteit en strak design dat toch een zekere mate van zachtheid en charme laat zien. Bree’s New World stoelen bestaan uit massief hout, eersteklas leer en andere materialen die met veel zorg zijn geselecteerd. Eetkamerstoelen van dit merk zullen u en uw gezin jarenlang zitgenot geven.

De eigentijdse vormgeving van Bree's New World eetkamerstoelen

Het maakt niet uit of u tegelijkertijd een moderne eettafel zoekt, of specifiek uitkijkt naar eetkamerstoelen voor uw oude eettafel. De veelvoud aan modellen van Bree’s New World garandeert dat u moeiteloos passende eettafelstoelen vindt waardoor uw eetkamer de gezelligste plek in huis wordt. Bree’s New World heeft aantrekkelijke eetkamerstoelen met vier poten of een veerkrachtig sledeonderstel, met of zonder armleuningen. Alle creaties van Bree’s New World passen in uiteenlopende interieurs. U kunt ze ook gebruiken als comfortabele stoelen voor een conferentieruimte.

Ontdek Bree's New World eetkamerstoelen bij Plaisier

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze Bree’s New World eetkamerstoelen? Komt u ze zelf uitgebreid beoordelen in onze showroom in Ridderkerk. Onze interieurontwerpers staan voor u klaar. Zij voorzien u graag van deskundig advies voor de inrichting van uw eetkamer. U bent van harte welkom!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!