Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Bree's New World eettafels

Bree's New World eettafels zijn solide en duurzaam. Ze geven elke eetkamer een frisse en moderne look. Bent u op zoek naar een eettafel voor uw eigen woning of een zakelijke dinerruimte? Bekijk Bree's New World eettafels online bij Plaisier Interieur en kom langs in onze showroom.

Bij Plaisier Interieur vindt u de eettafels van Bree's New World. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze interieurontwerpers!

Bree's New World eettafels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De kwaliteit van Bree's New World eettafels

De familie De Bree voert al sinds 1897 het bewind over hun meubelfabriek, die in de loop der jaren een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Bree’s New World eettafels worden gemaakt met respect voor de traditie van ambachtelijk meubelmaken. Bij de huidige fabricage maakt dit merk ook gebruik van moderne technieken en innovatieve materialen. Elke Bree’s New World eettafel kent een aantal stringente kwaliteitscontroles, waarvan de meubelmakers niet afwijken. De gebruikte materialen zijn met zorg en met respect voor het milieu uitgezocht. Aan uw Bree’s New World eettafel kunt u vele jaren ongestoord genieten.

De fraaie vormgeving van Bree's New World eettafels

U vindt in onze collectie zowel rechte als ovale Bree’s New World eettafels. Over het algemeen zijn de ontwerpen strak en modern, maar als u goed kijkt, ziet u ook subtiele decoratieve elementen die uw eettafel veel charme laten uitstralen. Bree’s New World werkt samen met interne designers, maar huurt ook regelmatig externe ontwerpers en designbureaus in. Bree’s New World eettafels zijn multifunctioneel. U kunt ze gerust gebruiken als conferentietafel in een chique zakelijke omgeving.

Ontdek Bree's New World eettafels bij Plaisier

Wilt u uw eetkamer opnieuw inrichten? Bekijk onze online collectie Bree’s New World eettafels en laat uw verbeelding spreken. Neemt u dan ook een kijkje bij onze eettafelstoelen van hetzelfde of een ander topmerk. Komt u eens langs in de zeven verdiepingen tellende showroom van Plaisier Interieur in Ridderkerk. Wij zijn u graag van dienst.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.