Menu
Openingstijden

Bree's New World eettafels

Bree's New World eettafels zijn solide en duurzaam. Ze geven elke eetkamer een frisse en moderne look. Bent u op zoek naar een eettafel voor uw eigen woning of een zakelijke dinerruimte? Bekijk Bree's New World eettafels online bij Plaisier Interieur en kom langs in onze showroom.

Bij Plaisier Interieur vindt u de eettafels van Bree's New World. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze interieurontwerpers!

Bree's New World eettafels
Bree's New World eettafelsSluit filter

  Prijs

  Merken

   Filteren
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   De kwaliteit van Bree's New World eettafels

   De familie De Bree voert al sinds 1897 het bewind over hun meubelfabriek, die in de loop der jaren een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Bree’s New World eettafels worden gemaakt met respect voor de traditie van ambachtelijk meubelmaken. Bij de huidige fabricage maakt dit merk ook gebruik van moderne technieken en innovatieve materialen. Elke Bree’s New World eettafel kent een aantal stringente kwaliteitscontroles, waarvan de meubelmakers niet afwijken. De gebruikte materialen zijn met zorg en met respect voor het milieu uitgezocht. Aan uw Bree’s New World eettafel kunt u vele jaren ongestoord genieten.

   De fraaie vormgeving van Bree's New World eettafels

   U vindt in onze collectie zowel rechte als ovale Bree’s New World eettafels. Over het algemeen zijn de ontwerpen strak en modern, maar als u goed kijkt, ziet u ook subtiele decoratieve elementen die uw eettafel veel charme laten uitstralen. Bree’s New World werkt samen met interne designers, maar huurt ook regelmatig externe ontwerpers en designbureaus in. Bree’s New World eettafels zijn multifunctioneel. U kunt ze gerust gebruiken als conferentietafel in een chique zakelijke omgeving.

   Ontdek Bree's New World eettafels bij Plaisier

   Wilt u uw eetkamer opnieuw inrichten? Bekijk onze online collectie Bree’s New World eettafels en laat uw verbeelding spreken. Neemt u dan ook een kijkje bij onze eettafelstoelen van hetzelfde of een ander topmerk. Komt u eens langs in de zeven verdiepingen tellende showroom van Plaisier Interieur in Ridderkerk. Wij zijn u graag van dienst.

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
   Plaisier Interieur
   7.000m2 showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Plaisier AvantGarde
   Design Boutique
   Mariniersweg 84a
   3011 NT, Rotterdam
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
   Ontvang ons nieuwste magazine!

   Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!