Menu
Openingstijden

Bree's New World fauteuils

Bree's New World fauteuils verdienen een opvallende plek in de zithoek vanwege hun uitnodigende uitstraling, oogstrelende vormgeving en heerlijk zitcomfort. Ruim 120 jaar meubelexpertise heeft dit Nederlandse familiebedrijf internationale faam gebracht. De originele belijning, schitterende materiaalcombinaties en balans tussen esthetiek en functionaliteit zijn kenmerkend voor hun fauteuils en andere meubels.

Bij Plaisier Interieur bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Bree's New World fauteuil! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren.
Bree's New World fauteuils
Bree's New World fauteuilsSluit filter

  Prijs

  Merken

   Filteren
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   Aangenaam zitcomfort in onze Bree's New World fauteuils

   Bree’s New World fauteuils zijn in de eerste plaats ontworpen om u een heerlijke zitbeleving te geven. Zodra u plaatsneemt ervaart u de hoogwaardige en zachte bekleding van stof of leer (of een smaakvolle combinatie hiervan), de comfortabele polstering op de juiste plaatsen en de organische belijning. Sommige modellen hebben dichte of open armleuningen, bij andere rusten de armen relaxed op de zitkuip. Het onderstel bestaat uit ranke poten, een draaivoet of een sledemodel en sommige stoelen hebben een bijpassende voetenbank.

   Bree's New World fauteuils blinken uit in eigentijdse vormgeving

   Bree’s New World fauteuils doen in uitstraling niet onder voor hun comfort. Strakke en vloeiende lijnen wisselen elkaar af in een spannend vormenspel. Sommige fauteuils zijn prachtig in combinatie met elkaar, zoals de Tulip en Spider of de Peggy en Ruby. De hoogte of stand van de rugleuning verschilt of de vorm van de armleuningen. Plaats bijvoorbeeld één of twee fauteuils bij een raam of in een leeshoek met een bijzonder gevormde design tafel ernaast. Daarnaast kunt u spelen met verschillende onderstellen, materialen en vrolijke kleurcombinaties. U zet hiermee een gedurfd design statement neer.

   Ontdek Bree's New World fauteuils bij Plaisier

   Het ervaren van een fauteuil qua comfort en uitstraling is iets persoonlijks. Kom de Bree’s New World fauteuils rustig uitproberen in onze showroom in Ridderkerk. Onze interieurontwerpers informeren u graag over combinaties of de indeling van uw zithoek. Online heeft u altijd de mogelijkheid extra gegevens, kleurstalen of offertes aan te vragen.

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
   Plaisier Interieur
   7.000m2 showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Plaisier AvantGarde
   Design Boutique
   Mariniersweg 84a
   3011 NT, Rotterdam
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
   Ontvang ons nieuwste magazine!

   Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!