Menu
Openingstijden

Bree's New World kasten

Bree's New World kasten voldoen aan alle eisen van hedendaags design: de duurzame materialen zijn van topkwaliteit, de vormgeving is een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek en de uitvoering kunt u aanpassen aan uw smaak. Smaakvol retro of strakke moderne lijnen en heldere kleuren, dit creatieve Nederlandse familiebedrijf biedt het allemaal.

Bij Plaisier Interieur vindt u de kasten van Bree's New World. Kom langs in onze showroom om de kasten met eigen ogen te bekijken en laat u adviseren!
Bree's new world Mahjongg
Filteren
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Bree's New World kasten: een geraffineerd spel van materialen, kleuren en techniek

Bree’s New World kasten stralen ervaren vakmanschap uit. De creatieve vormgeving, slimme technische snufjes, innovatieve materialen en het flexibele gebruik vallen direct op. Denk onder meer aan ruimtebesparende greeploze schuifdeuren, ophangmogelijkheden en variaties in kastindelingen. U heeft keuze uit verschillende houtsoorten zoals noten, eiken of teak. Daarnaast ziet u combinaties met staal, keramische steen en hoogwaardig kunststof waardoor de kasten samengaan met elke interieurstijl. Bree’s New World kasten zijn bij Plaisier verkrijgbaar in meerdere maten, opstellingen en kleurcombinaties als televisiemeubel, dressoir of bergkast.

Bree's New World kasten trekken de aandacht door hun speelse charme

Minimalistisch en sierlijk, spannend en rustgevend in een perfecte balans, hieraan herkent u design van topklasse, zoals de Bree’s New World kasten. Ranke poten of een luchtige stalen constructie dragen een solide bovenstel met strakke lijnen. De details zijn speels en onverwacht, zoals een bijzondere positie van de laden, onverwachte kleurcombinaties of geïntegreerde handgrepen. De Mahjongg kast komt oorspronkelijk uit 1965 en heeft in de nieuwe uitvoering nog niets van de retro charme verloren.

Ontdek Bree's New World kasten bij Plaisier

Op de smaakvolle Bree’s New World kasten raakt u niet uitgekeken. Ze vormen ook een fraaie combinatie met de andere eigentijdse stoelen, banken en tafels van dit oer-Nederlandse bedrijf. Kom ze bekijken in onze woonwinkel in Ridderkerk of vraag extra informatie aan onze interieurspecialisten via het contactformulier. Onze interieurontwerpers voorzien u graag van deskundig advies over uw nieuwe Bree’s New World kast!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!