Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Bree's New World tafels

Heeft u een voorkeur voor strak en modern design? Maak een keuze uit onze Bree's New World tafels en geef uw inrichting een stijlvolle upgrade. Bree's New World is een Nederlands merk met een lange geschiedenis en een duidelijke focus op kwaliteit.

Bij Plaisier Interieur bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Bree's New World tafel. Onze interieurontwerpers helpen u graag met het samenstellen van uw tafel. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren!
Bree's New World tafels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De kwaliteit van Bree's New World tafels

Bree’s New World tafels worden gemaakt door een Nederlands familiebedrijf dat in 1897 werd opgericht. Ooit begonnen als een traditionele en ambachtelijke stoomtimmerfabriek is Bree’s New World inmiddels uitgegroeid tot een modern geoutilleerd bedrijf.  In onze collectie vindt u zowel massief houten Bree’s New World tafels als tafels waarbij moderne materialen zoals high pressure laminaat en het door middel van nanotechnologie ontwikkelde Fenix NMT zijn verwerkt. Elke Bree’s New World tafel is solide, gemakkelijk te reinigen en gebouwd om vele jaren mee te gaan.

De eigentijdse vormgeving van Bree's New World tafels

De strakke en smaakvolle creaties van Bree’s New World komen voornamelijk uit eigen huis. Naast ambachtelijke meubelmakers met lange ervaring heeft de familie De Bree ook talentvolle ontwerpers in dienst. De creaties van mensen als Jan Neggers, Marian Harent en Peter Schreuder Goedheijt laten een tijdloze klasse zien. Bij de ontwikkeling van Bree’s New World tafels zijn ook externe ontwerpers als Martin Haksteen betrokken. Hij won in 1988 een prijs voor het Meubel van het Jaar.

Ontdek Bree's New World tafels bij Plaisier

Kom langs in onze showroom en bekijk de Bree’s New World tafels met eigen ogen! Verspreid over zeven etages vindt u uiteenlopende opstellingen en woonideeën, die u ongetwijfeld zullen inspireren. Bekijk de tafels van Bree’s New World bij Plaisier Interieur en vraagt u onze interieurontwerpers om advies. U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1150+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine