Menu
Openingstijden

Cor Unum

Bekijk nu de Cor Unum collectie in de grootste design woonwinkel van Rotterdam. In de showroom kunt u de collectie tegenkomen in combinatie met de laatste woontrends. Onze Interieuradviseurs helpen u graag om de juiste keuzes te maken passend bij uw interieur.

Bij Plaisier Interieur vindt u de ontwerpen van Cor Unum. Bekijk ons online aanbod en kom langs in onze showroom!
Cor Unum
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Cor Unum: een merk met een verhaal

Cor Unum is een keramisch atelier opgericht in 1953 en gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Cor Unum staat bekend om sensationeel meesterschap. Zo werkt Cor Unum samen met bekende ontwerpers uit landen over de hele wereld. Uit deze samenwerking komen uitzonderlijke welgevormde kunstwerken voort. De ontwerpen van Cor Unum zijn uniek en behoren tot de absolute top als het gaat om handwerkdecoratie.

 

Cor Unum, wat één van hart betekent, is een merk met een echt verhaal. Hier werken mensen met passie en vakmanschap. Bij Cor Unum vinden ze dat iedereen een talent heeft en bij kan dragen om de wereld een stukje mooier te maken. Het merk wordt gedragen door professionals en ontwerpers, maar ook door vrijwilligers, ambassadeurs en studenten.

Cor Unum
Cor Unum bij Plaisier

Talenten samenbrengen

Het verhaal achter Cor Unum is zo bijzonder, omdat zij mensen helpen die ergens anders niet of moeilijk aan werk kunnen komen. Iedereen verdient een plek om zijn of haar talenten te tonen aan de wereld. Door allemaal een steentje bij te dragen aan het eindproduct wordt er gezamenlijk een uniek product gemaakt. Dit zorgt ervoor dat Cor Unum een sociaal en duurzaam bedrijf is.

 

De unieke vazen, schalen, servies en tafellamp van Cor Unum zijn allemaal het eindresultaat van samengebrachte talenten en passie. Daarnaast werken ze als een van de weinige Nederlandse keramische productiehuizen samen met talenten.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!