Menu
Openingstijden

CSrugs

Sinds de oprichting in 1980 vervaardigt en verkoopt CSrugs - voorheen Carpet Sign - exclusieve design vloerkleden en tapijten. Elk karpet is daarbij uniek van structuur, maat en kleur en wordt geheel afgestemd op uw individuele wensen.

Bij Plaisier Interieur vindt u de design vloerkleden van CSrugs. Op onze website tonen wij slechts een klein deel van de mogelijkheden. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!
CSrugs
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

CSrugs: innovatief design uit Asten

Design vloerkleden van CSrugs hebben zowel een trendy als tijdloos karakter. CSrugs is een Nederlands fabricaat uit het Noord-Brabantse Asten dat zijn karpetten zowel voor de particuliere markt als voor kantooromgevingen maakt. Het bedrijf maakt gebruik van kwalitatief zeer goede vezels van natuurlijke oorsprong. Daarnaast kunt u ook bij CSrugs terecht als u een outdoor vloerkleed van kunststofvezels zoekt.

De duurzaamheid van CSrugs

Duurzaamheid staat bij CSrugs hoog in het vaandel. Voor de fabricage van hun design vloerkleden maken ze alleen gebruik van grondstoffen die aan twee belangrijke eisen voldoen. Allereerst moeten ze van onbesproken kwaliteit zijn. In de tweede plaats moeten de grondstoffen afbreekbaar zijn of gemakkelijk te recyclen en om te zetten in nieuwe grondstoffen. Door de aandacht voor kwaliteit mag u er ook vanuit gaan dat een CSrugs tapijt een investering voor langere tijd is. Uw tapijt van CSrugs behoudt vele jaren zijn mooie kleuren en uitstraling en ziet er ook bij intensief gebruik altijd goed uit. Laat u inspireren door laagpolige en hoogpolige CSrugs karpetten van linnen, Merino-wol of viscose.

CSrugs tapijten: ambachtelijk gemaakt

CSrugs vloerkleden worden op ambachtelijke wijze gemaakt door ervaren tapijtwevers, die zowel met traditionele als moderne technieken veel ervaring hebben. Elk karpet van CSrugs wordt met zorg gemaakt. Het productieproces kent een aantal stappen met een stringente kwaliteitscontrole, waardoor u altijd een topkwaliteit product in huis krijgt. Veel design vloerkleden uit het assortiment van CSrugs zijn in meerdere afmetingen te bestellen. U kunt echter ook kiezen voor maatwerk, zowel op het gebied van afmetingen, kleuren en materialen.

CSRugs
CSRugs

Ontdek CSrugs bij Plaisier

Plaisier Interieur is een van de grootste leveranciers van CSrugs karpetten in Zuid-Holland. Wij beschikken over een ruime en smaakvol ingerichte showroom met zeven verdiepingen, waar u zelf kunt zien hoe CSrugs design vloerkleden uw ruimte kunnen opfleuren. Komt u eens langs en vraagt u een van onze productspecialisten om u te adviseren.

Historie van CSrugs

De productie CSrugs vond nooit plaats onder eigen naam. Totdat de nieuwe leiding van CSrugs het eigen label introduceerde en ging samenwerken met jong ontwerptalent. Dat werd een succes.In de entree van de fabriek hangen in een hoek een paar vergeelde foto’s. ‘Dit is de garage waar mijn vader in 1979 Carpet Sign begon,’ vertelt directeur Feico Dieudonné. Op een andere foto staat een klein jongetje met korte broek en een veel te groot brilmontuur tussen de rollen tapijt naast een kolossale textielmachine. Grinnikend: ‘En dat ben ik.’ Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot producent van getufte vloerkleden met tientallen werknemers. ‘meer dan de helft van onze tapijten wordt geëxporteerd.’

 

Feico Dieudonné treedt in 1997 toe tot het familiebedrijf. Waarna er meteen ingrijpend werd vernieuwd. ‘De hele productie verliep nog handmatig. Zo stonden er tien mannen de hele dag op een rij met een tuftpistool in hun hand. Dat ging niet meer.’ De fabrikant stapte over op computergestuurde tuftmachines. De tweede verandering die Dieudonné invoerde, was de introductie van een eigen collectie. ‘Tot die tijd deden we de exclusieve productie voor Danskina.’ In amper een jaar werd een eigen ontwerpstudio uit de grond gestampt. Als echtgenote Lilianne Dieudonné in het bedrijf stapt, komt ook de internationale verkoop op gang. Later werd de naam van het bedrijf veranderd naar CSrugs.

Internationale succes van CSrugs

Om de inspiratie te laten stromen, worden regelmatig studenten van de Design Academy Eindhoven uitgenodigd. ‘Paul Linse en Edward van Vliet hebben hier hun afstudeeropdracht uitgewerkt. En we hebben vloerkleden ontwikkeld met Scholten & Baijings en Roderick Vos. Jonge ontwerpers zorgen voor innovatie.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!