Menu
Openingstijden

D-Tec

D-Tec is een Duits merk met producten met een strak, modern uiterlijk. De Börgens broers hebben het zo'n 30 jaar geleden opgericht. In de jaren erna is het uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd bekendstaat om de hoge kwaliteit. Vooral het garderobe programma bestaat uit prachtige blikvangers met veel aanzien binnen de designwereld. Met Duits vernuft en degelijkheid laat D-tec zien dat het tot veel in staat is. Strak vormgegeven garderobe meubelen die naast functionaliteit er ook nog eens fraai uit zien. Ook de DidjLight is een productie van D-tec: een Didgeridoo van glas die fraai licht kan geven.

Bij Plaisier Interieur vindt u de meubelen van D-Tec!
D-Tec bij Plaisier Interieur
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het strakke design van D-Tec producten

De producten van D-Tec worden gekenmerkt door een strak design. Materialen zoals glas en RVS zijn typerend voor dit uiterlijk. Soms worden deze materialen gecombineerd met hout of een andere moderne toepassing. Oprichter en ontwerper Mark Börgens blijft verbonden aan het designproces van de producten van het merk. Samen met nog drie andere vaste ontwerpers wordt er constant nagedacht over innovatieve manieren om de collectie te vernieuwen. De moderne ideeën en strakke lijnen zorgen ervoor dat er verschillende tijdloze ontwerpen zijn ontstaan die klassiekers zijn geworden. Hierdoor gaan de producten van het Duitse merk perfect mee met de tijd.

De functionaliteit van D-Tec producten

Al 30 jaar lang ontwikkelt D-Tec producten van hoge kwaliteit. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat er veel verstand van zaken is. Het productieproces is altijd in handen gebleven van het merk zelf. Hierdoor kan er nauwkeurig toezicht gehouden worden op de kwaliteit. U weet dus zeker dat u een product in huis haalt waar u op kunt rekenen. De meubelen moeten natuurlijk lang meegaan en handig zijn in gebruik. Deze functionaliteit ziet u terug in de strakke ontwerpen. De producten nemen niet meer ruimte in dan nodig is en bieden u de mogelijkheid zoveel mogelijk oppervlak te benutten.

Ontdek D-Tec bij Plaisier

Bent u benieuwd naar de meubels van D-Tec? Kijk dan eens rond op de website van Plaisier. We hebben verschillende producten van het Duitse merk in het aanbod. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt. Onze interieurontwerpers helpen u graag om de perfecte keuze te maken voor uw interieur!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!